Aktywne Wpisy

Eksagnem +48
3 dni od premiery Dawnwalkera, a ja już jestem krok od permanentnego w-------a X'a do śmieci. Nie pamiętam kiedy miałem tak szeroką ekspozycję na bandę frustratów, pseudointelektualistów i przekonanych o własnej wyższości nieudaczników. Rozumiem, że np. tematy polityczne przyciągają całą gamę jednostek i wzbudza to emocje, w końcu chodzi o rzeczy, które bezpośrednio wpływają na nasze codzienne życie. Ale k---a gry komputerowe? Nie zdajecie sobie sprawy jak bardzo jestem zażenowany, że coś
źródło: 1000011413
Pobierz
lubie-sernik +42
Ja nie mogę patrzeć jak Wietnamczycy przetrzymują owoce morza w tych akwariach w restauracjach.
Te zwierzęta tam nie mają w ogóle miejsca, są stłoczone jedne na drugich. Widać, że się męczą.
Najchętniej uwolniłbym je wszystkie w p---u.
#serniknaluzie #podroze #wietnam #azja #zalesie
Te zwierzęta tam nie mają w ogóle miejsca, są stłoczone jedne na drugich. Widać, że się męczą.
Najchętniej uwolniłbym je wszystkie w p---u.
#serniknaluzie #podroze #wietnam #azja #zalesie
źródło: 28534
Pobierz

źródło: image
Pobierzźródło: 43f6bde286847f421e0cb227c3bbd1eedd769c8be0c37fe6fe3e85cb5b779cbb
Pobierz@smutny_kojot: przecież tu nie o upa chodzi, bystrzaku.
Wołyń! - zarabiamy
@smutny_kojot: przecież tu nie chodzi o UPA tylko o Ukraińców xD trzeba być trollem albo przygłupem żeby wierzyć że właściciel koszulki odróżnia jedno od drugiego xD
ale polaczki lubią to, smoleńsk tez sprowadzili do roli mema. za kilka lat dzieciaki beda pisac wołyń srołyń xDDDD i ze polakow mordował tam na wołyniu nie żadne upa tylko karol wojtyła. tak bedzie, wspomnicie moje slowa.
@Antykomunista-wolnosciowiec: XDDDDD szkalowanie nazioli z UPA to bycie prorosyjskim?
Jest bardzo prosty sposób na to, aby temat Wołynia przestał być elementem gry politycznej. I ten sposób już dawno powinien być zastosowany.
Niech Ukraińcy, od zwykłych obywateli, po polityczne elity, przestaną gloryfikować sprawców odrażającego ludobójstwa na Polakach jakim jest R--ź Wołyńska.
Tak, tak zaraz odpiszesz że ja putinowi.