Aktywne Wpisy
Supernowa +3
Pielegniarka w szpitalu weszła do łazienki w pokoju, w ktorym jestem tylko ja i mimo, ze widziala, ze SIKAM, to staneła w drzwiach i spokojnym glosem powiedziala "jak już pani skonczy załatwiać potrzeby, to prosze posprzatac na stoliku i wyrzucic stamtad niepotrzebne rzeczy"
Czuję się poniżona i trochę zmolestowana, naprawde psychicznie siada to na łeb
Czuję się poniżona i trochę zmolestowana, naprawde psychicznie siada to na łeb

zazdrosny +92
źródło: 1000044191
Pobierz

Ja zapalony na tą giereczkę i ją z pewnością kupię, ale poczekam jak już zapatchują wszystkie błędy nauczony doświadczeniem z Cyberpunkiem gdzie po roku dało się normalnie z przyjemnością grać.
No i sugerowałbym popracować na komunikacją z graczami, bo napisać "zupdejtujcie sobie BIOSa jak się gra wywala" to jest jedno wielkie kekw.
Gra jest zepsuta? Weź kompa zmień.
Taka rada, z aktualizacją biosa jest NIEDOPUSZCZALNA, bo to nie jest operacja którą się od tak robi.
#dawnwalker #gry
@Jasak: Wstyd im powinno być za napisanie czegoś takiego jako studio zajmujące się tworzeniem gier na komputer. To musiał pisać jakiś marketingowiec, ale żeby nikt tego nie sprawdził? Zresztą kto mu zlecił wypowiadanie się na taki temat? Równie dobrze mógł przejść post o treści "h-j" - byłby równie wartościowy. Przecież jeśli ktoś ma sprzęt, który uruchomi tę grę, to na pewno ma
@Hitmonlee: wchodzisz w uefi, klikasz update, albo wchodzi w soft producenta plyty i tam klikasz update i sie robi. To juz nie te czasy gdzie trzeba bylo być ostrożnym bo jeden zły ruch i wysadziłeś kompa w powietrze.
No ale tak, ogólnie taka rada brzmi absurdalnie.