Aktywne Wpisy

iErdo +43
Wiecie, że jak potasujecie talię kart i rozłożycie je przed sobą, to macie niemal 100% pewności, że jesteście pierwsi, którzy ułożyli taką kombinację kart? Wszystkie kombinacje to 52! (silnia), jest to tak duża liczba, że o ja p------e. Zbliża się nawet do liczby atomów w naszej galaktyce, składa się z 68 cyfr. Jakby wynik ten był sekundami, to liczba sekund, która minęła od początku wszechświata, to byłaby jakaś śmieszna, miliardowa część procenta

hydrant123 +2
#dzieci #demografia #zalesie
Hej, dlaczego nie chcesz robić dzieci? Przecież mamy najlepsze czasy w historii, najbardziej świadomych rodziców oraz szeroki dostęp do edukacji i służby zdrowia.
No między innymi dlatego, że nie chciałbym się martwić, że moje dziecko chodzi z brauniarzami juniorami w foliowych czapeczkach z ospą czy innym polio do przedszkola XD
Hej, dlaczego nie chcesz robić dzieci? Przecież mamy najlepsze czasy w historii, najbardziej świadomych rodziców oraz szeroki dostęp do edukacji i służby zdrowia.
No między innymi dlatego, że nie chciałbym się martwić, że moje dziecko chodzi z brauniarzami juniorami w foliowych czapeczkach z ospą czy innym polio do przedszkola XD
źródło: image
Pobierz

Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link