Aktywne Wpisy

frugASS +33
ja nigdy w diablo nie grał

Kenteris +8
Kiedy patrzę na moją bogatą kolekcję perfum, to na myśl przychodzą mi zaledwie dwie rzeczy których mi w niej brakuje. No może trzech. Pierwsze dwie to rozum i godność, a trzecia to męska róża. O ile na dwie pierwsze nic zaradzić nie możecie, to może ktoś pomoże mi z tą trzecią?
Jakie perfumy z mocnym akcentem róży polecilibyście dla chłopa? Cena uznajmy, że nie gra roli. Ale żeby nie było zbyt łatwo,
Jakie perfumy z mocnym akcentem róży polecilibyście dla chłopa? Cena uznajmy, że nie gra roli. Ale żeby nie było zbyt łatwo,
źródło: rose
Pobierz

źródło: 1000163815
Pobierz@secs: Nie miał pewności czy rdzeń kręgowy jest już dostatecznie przerwany.
@Foxbat: Zwirosrak tez trabil chwile wcześniej, wiec pewnie pomyślała, ze ją pośpiesza, żeby szła szybciej XD
Ale wiesz, że to nie jej wina?
@Adwokat_Vanessa_Smaruj-Rogala: w uniwersum samochodziarzy każdy pieszy ma się bać samochodów bo samochód jest duży więc może zabić
@Adwokat_Vanessa_Smaruj-Rogala:
Macie dałna czy coś ? Pierwszeństwo nie chroni przed fizyką.
Przypominam również o obowiązku zmniejszenia prędkości przed przejściem dla pieszych, w taki sposób, żeby ustąpić pierwszeństwa pieszemu (czyli móc bezpiecznie zahamować w razie czego):