Wpis z mikrobloga

• 4
@oficjalniemartwa: uwierz lub nie, ale dosłownie kilka dni temu chciałem napisać shitposta że 15 lat temu kupiłem talerze kubki itp w komplecie i od tego czasu jedynie dokupowałem jak coś się zbilo i jest miszmasz wszystkich wzorów i kolorów i jest git a gdybym mieszkał z dziewczyną to pewnie co roku byłbym grillowany o nową zastawę xd
  • Odpowiedz
@Soothsayer: a jak z żoną, to byś kupił zestaw Chodzież Iwona na 18 osób z sosjerkami, półmiskami i tym garem na zupę. Potem by Cię męczyła o zestaw filiżanek do kompletu. To już masz około 10k. Następnie tak na codzień to najlepiej z Bolesławca. Liczysz kolejne 3k.

Natomiast sam jem z talerza z Ikei za 2,5 albo z makro o podobnej wartości
  • Odpowiedz
@Soothsayer: @oficjalniemartwa Wuja, Ciotka ma racje. Wez to w-------l. Przeciez to wstyd dla gatunku ludzkiego. A co dopiero dla Wuja. Powazny czlowiek takich rzeczy nie robi.
Jaja sadzone, fiu fiu... Przepyszne. Tu tez brak szacunku. Przeciez wuja chlebem podlogi nie czysci. Kury dupami, zapierdzielaja godzinami. Zebysmy podjedli. Dzieci kambodzanskie przyprawy zebraly. (ʘʘ) A taki polozy na czyms takim.... Zdjecia robi.
  • Odpowiedz