@Eftef: a ty grałeś kiedykolwiek w GTA tak żeby przejść fabularnie? Nie bawi cię humor w tej grze albo może go nie rozumiesz? Jakbyś grał w tę grę dla fabuły i tych wszystkich smaczków to myślę że zrozumiałbyś dlaczego ludzie się tak jarają GTA, to jest jedna z nielicznych gier które tworzą popkulturę
@Cyngieldup: przeszedłem 3 razy gta v na ps3,ps4,i ps5 xd. W sumie to przeszedłem wszystkie części od 3 xd a nawet grałem w 1,i 2 . I stwierdzam że ta gra to nic nowego. To samo co było, nic tu nie widziałem po tych leakach co by nagle mnie zainteresowało aż tak żeby się tym jarać. Mam konto na ps plusie od 17 lat, przeszedłem setki gier i dla mnie
@Eftef: byczku ale my się tu nie mierzymy na fiuty, chodziło mi o to że leaksy nie ukazują fabuły i humoru, radio w GTA to jest mistrzostwo świata. Myślę że tym się ludzie jarają i na to czekają.
@Cyngieldup: byczku ale nie wyjeżdżaj mi tu z jakimś mierzeniem na fiuty bo się sam spytałes czy grałem w gta kiedys, to co odpowiedziałem w które części grałem a ty mi walisz jakieś kocopoly xd nie myśl za dużo o to czym się ludzie jaraja i na co czekają bo nie masz pojęcia o tym co inny człowiek może mieć w głowie xd. Humor i fabuła w gta wcale nie
@Cyngieldup: jak już u góry pisałem, przeszedłem w życiu kilkaset tytułów jak nie więcej i wiele z nich to nie było nic szczególnego. Pisząc z tobą też spędziłem sporo czasu a też jesteś mocno średni w dyskusji z argumentami xd
https://streamable.com/v7hp5x
#gta #gta6
źródło: 1636502676_szakbp_fb_plus
Pobierz@Palladyn400: Jest od dawna w GTA Online, nawet jako auto policyjne xD