@Turin89: w końcu byłoby już ostateczne potwierdzenie, że obecna władza są tymi kim wszyscy wiemy że są... niestety tym prawie 30 procentom by to nadal nie przeszkadzało, ich umysły nie są zbyt ostre
@OttoSzimek: spoko, jakby była wojna to tacy jak on by s---------i a ja bym Cię bronił bezinteresownie. Może frajerskie ale przynajmniej jestem szczery.
@MadMan1: Nie oczekiwałem od 100 letniego Wałęsy ani od żadnego innego polityka że bedzie mnie lub kogos innego bronił. Robią to wojskowi zawodowi i z poboru a tak się składa że mam A xD ale najważeniejsze mi powiedz byczq, co to wspolnego z historią Bolka?
@OttoSzimek: jak nie wiesz co to ma wspólnego z historią bolka i całym kontekstem dyskusji to polecam treningi intepretacji tekstu i więcej solidnych książek niż wykopu. Wtedy dasz radę coś wyciągnąć z tego co ktoś Ci pisze, kiedy pozbędziesz się paradykmatów przez które nawet wydawałoby się prosty tekst jest skomplikowany.
No debil. XD Rozmowa biegnie o czyms innym a ty nagle postanowiłeś pochwalic sie heroizmem? Prawdziwy altruista. O takich dziś trudni. Odpowiedz mi świadomy bohaterze bo to ciekawe. Jestes taki ekstra i kumaty, wiedze historyczna masz wieksza niz IPN to wyjaśnij. Co to dla Ciebie?
@OttoSzimek: ja pierdziele, czemu tylko wyborca KO wyzywa? Nie spotkalem sie byc mnie jakis wyborca konfederacji, pisu albo innej partii wyzywał. Codziennie ktoś od was wyzywa mnie lub innych. Leć na czarną, ogarnij swoje emocje i życie.
@OttoSzimek: tym się różnimy. Ja po prostu odpuszczam zamiast się wyzywać. Szok co? Jedna jedyna parrtia ma takich wyborców i musiny was uczyć kultury.
W zyciu na KO nie glosowalem ale po takiej argumentacji chyba zrobie wyjątek. Znowu jakies urojenia. Rozmawiane bylo na temat A a ty przeskakujesz na B bo brak Ci argumentow a teraz na C. Xd dalej nie wiem co wspolpraca bolka z sb ma wspolnego z obrona mnie i przed kim bedziesz mnie bronic? Xd ja odnosze sie tylko do twoich slow i zachowan w tej rozmowie a nie wymyslam sobie faktow.
@OttoSzimek: rusz głową. Myślenie oraz kultura nie bolą. I nie okłamuj mnie. Leć na czarną. Jesteś desperatem który chce tylko uwagi a to już jest gorsze niż wyzwiska w moja stronę. Dawno nie widziałem kogoś tak skrzywdzonego i współczuję, tak realnienjest mi Cie szkoda
#polityka
źródło: 1000026143
PobierzDawno nie widziałem kogoś tak skrzywdzonego i współczuję, tak realnienjest mi Cie szkoda