Aktywne Wpisy

mielonkazdzika +101
Taka sytuacja.
Mamy gości, pytam się, co lubią jeść, oni na to, że spaghetti. To kupiłem składniki i robię, oni z pytaniem, że jak to bez Bolognese, ja na to, że no spokojnie, właśnie robię Bolognese, dokładnie Ragu Bolognese wołowe. Oni, że jak to bez Bolognese, ja na to, że przecież robię, oni, że to tak się nie robi, że Bolognese się kupuje takie słoiki. To wyjaśniam, że robię ze składników zamiast
Mamy gości, pytam się, co lubią jeść, oni na to, że spaghetti. To kupiłem składniki i robię, oni z pytaniem, że jak to bez Bolognese, ja na to, że no spokojnie, właśnie robię Bolognese, dokładnie Ragu Bolognese wołowe. Oni, że jak to bez Bolognese, ja na to, że przecież robię, oni, że to tak się nie robi, że Bolognese się kupuje takie słoiki. To wyjaśniam, że robię ze składników zamiast
źródło: 1000071915
Pobierz
skdmaskoilopll +499
źródło: 1000002743
PobierzKim ??
- Json 57.8% (531)
- Lucia 42.2% (387)

źródło: temp_file3908323679840589209
Pobierz@StdPtr: Christian Eriksen był reanimowany podczas meczu Dania - Finlandia na Euro w 2021 roku, a laska ze zdjęcia zamiast milczeć i czekać na rozwój sytuacji, snuła swoje teorie co będzie jak jednak umrze. Inna sprawa, że zamiast odpalać studio, powinni puścić widok na stadion, czy nawet reklamy, bo o czym tu niby gadać w takim momencie.
Oj tam. Wsadzili ją tam żeby spermiarzami podbić oglądalność a nie żeby ją słuchali.
źródło: temp_file128182566958716457
Pobierz