@Marek_Tempe: to tylko kwestia czasu jak nastanie wśród kryptopedalow blackpillowcow moda na botox ust i lifting pośladków. Porobią se operacje plastyczne, poogladaja z bliska jakieś zdjęcia tzw. Chadów, DOGŁĘBNIE ZANALIZUJĄ kąt nachylenia ich brwi, długość c---a i rozstaw oczu i będą orzekać:
-patrz jaki chad, ale by mnie moggował -a mnie ale by moggował, ale geny, ja p------e -no, ma geny. Ciekawe jakiego ma kutasa. Chyba duzego jak ma takie geny, nie?
@Marek_Tempe: najzabawniejsze w tym memie jest sugerowanie, że rady starych boomerów (zwłaszcza te w kwestii matrymonialnej) mają jakiekolwiek znaczenie w 2026 xD
@Marek_Tempe: dokładnie. Generalnie Największym życiowym błędem to użalać się nad sobą i uważać się za przegrywa i jeszcze sobie to wmawiać. Pomyśleć, że jak założyłem tu konto czułem się s---------a, która się bała życia i ludzi potem znalazłem sobie hobby dzięki któremu się zmieniłem dość mocno. Dzisiaj nie boję się ludzi, dużo z nimi rozmawiam ludzie uważają mnie za specyficznego w dodatku płeć przeciwna się zaczęła się mną interesować a
@Marek_Tempe: oo bycie sobą i wyrazaj sie jak chcesz, nie probowalem tego jeszcze, dobra rada. kurde, jak przyszedl do mnie syn kuzynki i mowil ze nękają go w szkole to moglem mu to powiedziec :///
-patrz jaki chad, ale by mnie moggował
-a mnie ale by moggował, ale geny, ja p------e
-no, ma geny. Ciekawe jakiego ma kutasa. Chyba duzego jak ma takie geny, nie?
Edit: Autorem nie jestem, natomiast żałosne to są Twoje wpisy i komentarze
@demagog: jak jesteś szurem to faktycznie może się podobać
@cocklush69: zwaliłeś do tych urojeń w swojej głowie? Xdddd
Ja w szoku xd
źródło: 1000028691
Pobierz@SmugglerFan: xDD Pozdrawiam