dobra już jestem pewien że troll jesteś i tyle, specjalnie nakręcasz nie odnosisz się do konkretów idz tam r----ć matke czy coś
@duzy-skrzat: Boże. Jaki troll? Daje Ci pełne merytoryczne teksty z faktami, źródła, odnośnikami - rzeczywistymi, a nie takimi jakie Ty wrzuciłeś od niechcenia, na które nie potrafisz odpowiedzieć lub odpowiadasz z pozycji tego co Ci się wydaje i punktuje Ci każdą nieprawdę.
Serio. Dysonans poznawczy na pełnej masz i jedynie co zostało to czarnolistować.
@dos_badass: Tak... okrutnie... też widzę mocno dysonans poznawczy. Pokaż mi jedno miejsce gdzie mnie tak orał okrutnie. Tylko jeszcze przeczytaj dalszą odpowiedź, bo miotał się tragicznie z błędami w podstawowej wiedzy i zaraz zrobisz dokładnie to samo
https://wykop.pl/wpis/87288067/prawda-jest-taka-ze-nie-ma-odwrotu-od-sciezki-ktor#298782499
@duzy-skrzat: Boże. Jaki troll? Daje Ci pełne merytoryczne teksty z faktami, źródła, odnośnikami - rzeczywistymi, a nie takimi jakie Ty wrzuciłeś od niechcenia, na które nie potrafisz odpowiedzieć lub odpowiadasz z pozycji tego co Ci się wydaje i punktuje Ci każdą nieprawdę.
Serio. Dysonans poznawczy na pełnej masz i jedynie co zostało to czarnolistować.
Tagi tożsame:
#polityka #klimat #depresja