@ttinyowski: jeśli masz spory pakiet to możesz jeszcze spróbować Yanosika - masz nieustannie aktualizowaną informację o stanie na drogach - fotoradary, patrole, wypadki. Tylko nawi jest taka sobie (m.in. nie szuka numerów na ulicy)
@naprawatabletow: Pakiet mam bez limitu play (transfer nie spada do mulących prędkości) jednak właśnie zależy mi na dokładnych numerach ulic.. Więc odpada
@ttinyowski: Nie wiem na ile lepszego, bo każdy ma inne wymagania, ale możesz spróbować coś z #openstreetmap jak OsmAnd lub MapFactor Navigator (szybko wyznacza trasę, ale interfejs jest brzydki jak noc xD)
Powiem tak, że naród wspaniały, lecz władza to k...
Cool story: 1. Babka wjechała w rów. 2. Od razu samochody się zatrzymały, by jej pomóc. 3. Wszyscy żyją, więc od razu faceci zaczęli myśleć, jak wydostać samochód z rowu.
No to już oficjalnie jestem brytyjczykiem i czas może pomyśleć na zmianę nicku na marianoaanglikano xD Prawie 18 lat po tym jak moja noga postawiła nogę na płycie lotniska Londyn Luton #uk #chwalesie
#android #nawigacja #automapa
a jeśli zależy ci szczególnie właśnie na samych mapach (adresy) to już w ogóle nie ma raczej równych
EDIT: jeśli chodzi o adresację, to nie jest źle, tutaj masz mapkę pokrycia http://osmapa.pl/w/adresy/