Aktywne Wpisy
seba450 +12
Jest takie powiedzenie że jak się kogoś kocha to bez względu na wygląd, ale #roxiewegiel to już przegięła XD jakim cudem taka sztuka buja się z no takim wiecie 🤢 żeby nikogo nie urazić Sceną jak z filmu piękna i bestia
źródło: IMG_8438
PobierzKto rano wstaje, ten zapewne spieszy się do pracy! Jednych budzi pełny pęcherz, inni odliczają minuty do końca zmiany w pracy. Ktoś wraca ze spaceru z psem, a inna osoba wyłącza swoją ulubioną grę która pochłonęła ją na całą noc.
Zatrzymaj się na chwilę przy tym wpisie i napisz z jakiego powodu o 5 rano nie śpisz. Jedni budzą się do pracy, inni kończą nocną zmianę, a część osób budzi się zgodnie
Zatrzymaj się na chwilę przy tym wpisie i napisz z jakiego powodu o 5 rano nie śpisz. Jedni budzą się do pracy, inni kończą nocną zmianę, a część osób budzi się zgodnie

Tutaj taki optymalny kompromis: https://www.decathlon.de/p/cross-bike-28-zoll-riverside-120-grau/300806/c208m8771010
albo taki https://www.decathlon.de/p/mountainbike-hardtail-29-zoll-aluminiumrahmen-expl-100-grau/336908/c76m8677544
W tej cenie jak poprawisz jedno, to musisz zepsuć drugie, więc możesz sobie łatwo wybrać na czym ci zależy, a co możesz przecierpieć.
Nie mówię, żeby w deka kupować, ale to jest dobry start
Napęd wymienia się co sezon, co dwa. Konstrukcyjnie przy kasecie siła z łańcucha jest przykładana bliżej widelca niż przy wolnobiegu.
Z wolnobiegiem z czasem wygnie się oś i zacznie się problem z przerzutkami.
Trzy blaty z przodu to bardziej problem niż rozwiązanie.
Coś jak tanie „amortyzatory”, nawet działają przez pierwsze dwa sezony, potem tylko ważą.
Mnie ten z
Dzięki za polecajkę, mam nadzieję, że nie zawiedzie
I tu mam pytanie, polecisz jakąś stopkę do niego? Nie miałem tego typu roweru, nie wiem czy taka zwykła starczy (nie chcę, żeby się przewalał przy byle okazji).
Nóżka obojętnie. Kupowałem takie najtańsze w dekatlonie do ciężkiego roweru i nic się nie przewracało.
Przypatrz tylko czy montaż podejdzie, bo są różne te nogi.