Aktywne Wpisy

DrTRAPH0USE +451

MrPawlo112 +32
Dla mnie to co najmniej dziwne, nigdy matka mnie na smyczy nie prowadziła.
źródło: 1000014498
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000014498
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: comment_YTaamwPFQumV95BJJFj52H3klYccVNve.jpg
PobierzI wciąż nie wiem czy ona zawiniła...
@Luka_Wars: Nie ma czegoś takiego jak skierowanie do konkretnej osoby, przepisy NFZ zakazują tego bodajże od 2009.
@Vladimir_Sztos: proszę te badania pokazać (nie ma takich badań, chyba że mówimy o jakichś badaniach kościelnych a nie naukowych), są badania pokazujące niewielki wzrost ilości wad w przypadku zapłodnienia in vitro w stosunku do zapłodnienia naturalnego - ale jest na tyle niewielki, że prawdopodobnie jest konsekwencją gorszego stanu matki i gorszego materiału genetycznego ojca (czyli identyczne wyniki miałaby kościelna naprotechnologia -
@megawatt: Trochę nie tak - prawdopodobną przyczyną są po prostu
Nie, nie rozumiem, bo nie znam takich
@Vladimir_Sztos: nie uznaję mocy autorytetów, poproszę minimum pozytywnie zrecenzowaną publikację naukową
@megawatt: to prześlij proszę publikację naukową dowodzącą, że to nie jest prawda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nikogo nie zmuszam. Nie adoptowałem żadnego, bo nie planuję dzieci, ale jeśli ja, bądź moja partnerka będziemy niepłodni, to będę namawiał ją na adopcje.
Proszę
Może i tak, ale przeprosiłem. Poziom zdebilenia był taki, że nie mogłem milczeć. Zwłaszcza, jeśli ktoś takimi argumentami chce zmuszać innych do danego stylu