Aktywne Wpisy

Soothsayer +16
bd musiał kupić jakąś zabawkę dla dzieciaka który ma prawie roczek c--j wie czym takie gówniarze się bawią teraz, komure jakąś mu kupić czy co

lubie-sernik +116
Dajcie plusa bo inaczej będę chlał ale ja tego nie chce.
Dzisiaj było zwiedzanie! Także nie możecie już pisać, że ja tylko pije!
Byłem najpierw w Meczecie (Masjid Wilayah Persekutuan), nie mogłem sam po nim chodzić i miałem przewodniczkę która mi wyjaśniła, że buty ściąga się żeby było czysto xD I dowiedziałem się też, że oni się modlą zawsze w kierunku Mekki - nie wiedziałem tego.
Tłumaczyła
Dzisiaj było zwiedzanie! Także nie możecie już pisać, że ja tylko pije!
Byłem najpierw w Meczecie (Masjid Wilayah Persekutuan), nie mogłem sam po nim chodzić i miałem przewodniczkę która mi wyjaśniła, że buty ściąga się żeby było czysto xD I dowiedziałem się też, że oni się modlą zawsze w kierunku Mekki - nie wiedziałem tego.
Tłumaczyła
źródło: 1
Pobierz

Co chłopy sądzą o turystyce matrymonialnej do mniejszych miast? Wiecie jakieś powiatowe, mniejsze mieściny tudzież wsie. Może tamtejsze dziewczyny jeszcze nieskażone wielkiemiejskim życiem i nie zepsute? Te co nie wyjechały na studia czy coś to przecież powinny pracować w jakiś lokalnych kawiarniach czy lodziarniach. To może da radę zaimponować takim jak przyjedzie pan z miasta ( ͡° ͜ʖ ͡°) i jeszcze nie zachowuje się jak seba pijaczek. Co sądzita panowie o tym pomyśle?
#podrywajzwykopem #przegryw #blackpill #redpill #wies #tinder
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: jeden z najstarszych kołpów, sociale są wszędzie, każda ma korbą kręcone.
Wmawiaj sobie. Internet je już zepsuł.