Aktywne Wpisy
Lewacki ch-j @Grzesiok mnie zablokował. Oni nie chcą rozmawiać tylko lać szambo. Ktoś im za to płaci albo robią to w imię czystego chaosu.
źródło: Screenshot from 2026-07-25 06-53-37
Pobierz
potatowitheyes +30
Wołam plusujących mój poprzedni wpis.
@pan_alternator zwrócił mi uwagę, że takie losowanie książki łamie ustawę antyhazardową. Ja sobie pomyślałem "co za bzdruda", ale wpisałem w chatagtp i on mi potwierdził, że faktycznie takie losowanie jest niezgodne z prawem xD Za chwilę dodam kolejny wpis, w którym nie będzie już losowania a konkurs. Sorry, że się zesralem, ale chcę mieć w miarę spokojny weekend xD
@pan_alternator zwrócił mi uwagę, że takie losowanie książki łamie ustawę antyhazardową. Ja sobie pomyślałem "co za bzdruda", ale wpisałem w chatagtp i on mi potwierdził, że faktycznie takie losowanie jest niezgodne z prawem xD Za chwilę dodam kolejny wpis, w którym nie będzie już losowania a konkurs. Sorry, że się zesralem, ale chcę mieć w miarę spokojny weekend xD

źródło: 6eda4d918faa8b4bab2fa21d89f52b68828f11b8a05779821005af25b26ddb06
PobierzPobierasz filmik z FB jakiegoś brajanka jak jeździ na hulajnodze wrzucasz do ej aj analizę dźwięku potem dzwonisz do babci i mówisz że go porwalismy i go zabijesz. Wysyłasz zdjęcie/filmik MMS jak typ ma nóż na gardle. Babcia w emocjach w 90%+ przypadków wyśle hajs i policji nie powiadomi.
Sam pewnie jakbym do syna się nie dodzwonił to pewnie też bym się nabrał...
Oooo, fajny pomysł z tym AI.
@placebo_: nie mogę, policja mnie właśnie zawija za podsuwanie pomysłów zwyrodnialcom.
Wpadnie z paczką na Mickiewicza 10.
Ja to ten w koszulce w paski.
Centa nie da nikomu. Chyba, że oszustowi to wtedy czemu i nie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Moja niedawno zmarła babcia wzięła kredyt na 50k z oprocentowaniem 30% !!! i oczywiście teraz to my mamy to spłacać XD (ni c---a, będzie sąd przecież to jest lichwa). Point is: dziadostwo daje się łatwo naciągnąć i oszuści zarówno scamerzy jak i bankierzy to wykorzystują.