Aktywne Wpisy

Guminator +62
#trzecieoko #gif #policja #finlandia
Krótko,
Fiński policjant stracił do rowu 15-latka bez uprawnień, jadącego motorowerem bez tablic. Nastolatek uczestniczył w zlocie motorowerowym i próbował uciekać przed policją.
Nastolatek jest podejrzewany o rażące zagrożenie bezpieczeństwa ruchu i prowadzenie bez uprawnień.
Policjant
Krótko,
Fiński policjant stracił do rowu 15-latka bez uprawnień, jadącego motorowerem bez tablic. Nastolatek uczestniczył w zlocie motorowerowym i próbował uciekać przed policją.
Nastolatek jest podejrzewany o rażące zagrożenie bezpieczeństwa ruchu i prowadzenie bez uprawnień.
Policjant
źródło: animation - 2026-08-10T205156.979
Pobierz
Maydan +16

źródło: 6eda4d918faa8b4bab2fa21d89f52b68828f11b8a05779821005af25b26ddb06
PobierzPobierasz filmik z FB jakiegoś brajanka jak jeździ na hulajnodze wrzucasz do ej aj analizę dźwięku potem dzwonisz do babci i mówisz że go porwalismy i go zabijesz. Wysyłasz zdjęcie/filmik MMS jak typ ma nóż na gardle. Babcia w emocjach w 90%+ przypadków wyśle hajs i policji nie powiadomi.
Sam pewnie jakbym do syna się nie dodzwonił to pewnie też bym się nabrał...
Oooo, fajny pomysł z tym AI.
@placebo_: nie mogę, policja mnie właśnie zawija za podsuwanie pomysłów zwyrodnialcom.
Wpadnie z paczką na Mickiewicza 10.
Ja to ten w koszulce w paski.
Centa nie da nikomu. Chyba, że oszustowi to wtedy czemu i nie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Moja niedawno zmarła babcia wzięła kredyt na 50k z oprocentowaniem 30% !!! i oczywiście teraz to my mamy to spłacać XD (ni c---a, będzie sąd przecież to jest lichwa). Point is: dziadostwo daje się łatwo naciągnąć i oszuści zarówno scamerzy jak i bankierzy to wykorzystują.