Aktywne Wpisy
AnnaKoweral +34
Siema potrzebuje rady,
Koleżanka poprosiła mnie, żebym przypilnowała jej gravela Crossa wartego ok. 6000 zł, jak weszła na chwilę do Żabki. Rower się przewrócił i porysował się element hamulca.
Hamulec działa normalnie, nie ma żadnego problemu technicznego, jest tylko rysa na ciemnym elemencie. Byłyśmy w serwisie Cross i powiedzieli, że wymiana całego elementu to ok. 1000 zł.
Koleżanka nie chce go malować ani odnawiać, tylko wymienić cały element, bo chce mieć rower
Koleżanka poprosiła mnie, żebym przypilnowała jej gravela Crossa wartego ok. 6000 zł, jak weszła na chwilę do Żabki. Rower się przewrócił i porysował się element hamulca.
Hamulec działa normalnie, nie ma żadnego problemu technicznego, jest tylko rysa na ciemnym elemencie. Byłyśmy w serwisie Cross i powiedzieli, że wymiana całego elementu to ok. 1000 zł.
Koleżanka nie chce go malować ani odnawiać, tylko wymienić cały element, bo chce mieć rower

#gielda ile co miesiąc wrzucacie Mirki?

Jezuu jak ja nie nadaje się do dzisiejszego świata.. Dorosły chłop a od zawsze wrażliwy, spokojny, cichy, wycofany. Przecież nawet takie 12-latki które mijam mają więcej testosteronu i agresji ode mnie xD. To nie jest świat dla takich wrażliwców jak ja.. W dzisiejszych czasach to trzeba być nie tylko dynamicznym ale agresywnym, dominującym żeby ugrać najwięcej dla siebie albo nie stracić. Nawet bycie socjopatą jest premiowane a ten kto nie ma uczuć, sumienia z reguły wygrywa.
#przegryw #depresja #blackpill #zycie #feels
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak już to obecne czasy w Polsce należą do najspokojniejszych i najbardziej p---------h.
W moim mieście jest takie miejsce spotkań, gdzie dyskutuje się na różne tematy. Raz jeden coś mnie tchnęło i powiedziałam prowadzącemu, że jest świetny w swojej roli. Zaczął mi opowiadać swoją historię zmagań z lękami i nieśmiałością oraz jaką drogę przeszedł, by być tu gdzie jest i że nadal nad tym pracuje.
Nie on jeden ma taką