Aktywne Wpisy

marcelus +119
Mało informacji dało mi taką radość jak to. Chylę czoła przed ogromem pracy włożonej przez podmorskich policjantów. Najlepsze jest to, że teraz żaden taki zwyrol nie będzie spał spokojnie, tylko będzie się c--j budził w nocy z myślą czy już go mają, czy już trafili na jego trop. I dobrze. I tak ma być.
Mowa oczywiście o zatrzymaniu po 15 latach zwyrola, który zgwałcił i zameldował 13-letnia Izę w Gdańsku.
#polska
Mowa oczywiście o zatrzymaniu po 15 latach zwyrola, który zgwałcił i zameldował 13-letnia Izę w Gdańsku.
#polska
źródło: 1000037635
Pobierz
KratosBogWojny +97
Gdyby nasi rodzice mieli po 5-6 dzieci jak nasi dziadkowie to dzisiaj byśmy mieli takie bezrobocie wśród milenilasów, że by was kukle swędziały i byście Januszowi chapali po same bile aby tylko pozwolił wam j---ć w jego fabryce smrodu.
W latach 90 i później było takie bezrobocie, że o ja p------e(alkoholizm gratis).
Milenilasi(w tym ja) wtedy tego tak nie odczuwali bo zajmowali się z------------m do przedszkola.
Do
W latach 90 i później było takie bezrobocie, że o ja p------e(alkoholizm gratis).
Milenilasi(w tym ja) wtedy tego tak nie odczuwali bo zajmowali się z------------m do przedszkola.
Do

Przechodzę kryzys po rozstaniu. Historia jakich pewnie tysiące. 11 lat razem w związku. 7 letnie dziecko. Rozstanie z dnia na dzień - ona wyprowadza się z dzieckiem z wspólnie wynajmowanego mieszkania, bo "ma dość rutyny i braku możliwości rozwoju". Taki tekst usłyszałem. Czy były wcześniej sygnały? Pewnie tak, ale nic dramatycznego. Oboje pracujemy w budżetówce, oboje pochodzimy z biednych rodzin, na własne mieszkanie nigdy nie będzie nas stać, nawet na wkład własny byśmy pewnie nie uzbierali. Wynajmowaliśmy w dobrej cenie dwupokojowe lokum, jeździliśmy dwa razy w roku na urlop - wakacje, były górki i dołki, ale chyba wszystko dobrze.
Od rozstania minęły 4 miesiące. Jedynie na plus, że nie mieliśmy ślubu, ani wspólnych kredytów czy zobowiązań finansowych. Z dzieckiem dogadaliśmy się na razie na opiekę naprzemienną. Wkrótce chcemy to uregulować sądownie. Ona zamieszkała z koleżanką (wynajęły mieszkanie), ja mieszkam tam, gdzie wcześniej, ale szukam czegoś tańszego. Niby nic się szczególnie nie zmieniło. Dziecko 2 tygodnie mieszka u mnie, 2 tygodnie u niej. Normalnie z nią rozmawiam, bez kłótni. Niby powinienem czuć ulgę, albo cieszyć się, że nie muszę chodzić po sądach... Ale jestem pusty w środku. Nie wiem, co robić z wolnym czasem, gdy córka jest u niej. Nie wiem jak planować dalsze życie. Po prostu nie wiem co ze sobą zrobić.
Czy ktoś może był lub jest w podobnej sytuacji i chciałby opisać swoje doświadczenia? Jakoś tak lepiej łatwiej przetrwać czytając podobne historie.
#zwiazki #rozwod
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Skup się sobie i na dzieciaku. Odpocznij od bab bo masz teraz ważniejsze rzeczy na głowie
przegladam juz ceny sznurow
Nie da rady obniżyć tego czasowo? Nie wiem jakie relacje obecnie macie ale może jest szansa na dogadanie się.
@KrowkaAtomowka: no boś naiwny że wziąłeś ślub w 21 wieku, gdy baby dają dopy na 1-3 randce, po co ci to było?
Teraz możesz jechać na zachód Europy, rob kwity na
@mirko_anonim:
Ehhhhh ... Kolejny naiwny .... Skąd wy się bierzecie....
Baba
Mireczku 3maj się tam! Próbowaliście na spokojnie porozmawiać co się wydarzyło? Może da się przepraować jeszcze coś? A może się wypaliło i się nie da. Niemniej - kibicuje Ci żeby się poukładało jakoś! Fajnie że z dzieckiem jest kontakt - jak się wgle teraz z tym czujesz?
Nie ma mozliwosci obnizenia alimentow czasowo?
@Infirmusest: Bylem i jestem od 7 lat, i to w uk jako polak z amerykanka piekna.
dostaje alimenty, 800+, gacha znajdzie sobie jakiegos... zyc nie umierac, im sie po prostu to oplaca
jaki ten kraj jest z-----y masakra
aliementow podstawowych mam 1500 zl plus 1400 na ich prywatne szkoly , to jest wynik walki w paru instancjach w sadzie
byla jest lekarka i sie uparla na najdrozsze przedszkole we wroclawiu, na poczatku chciala zebym na samo przedkszole placil 3k plus alimenty podsatwoew
@KrowkaAtomowka: a wytłumacz mi, w jaki sposób wyrwałes taka bogata pannę jako biedak? masz taki wygląd?