@serniczekwiedensky: NIEEEEE pani nie wie co jaki jest za dzień dzisiaj prosze lepiej iść niech ktoś dla pani mieszkano kupi albo coś takiego musi być bmw i blondyneczka i już!!
@Cybek-Mariankomanek: dla jej Maniek nie przetłumaczysz, ona uważa za normalne, że sypia z Papieżem. Dla mnie to jest moralny i duchowy upadek, Sodomia i Gomoria Wiadomo, papież też chłop, człowiek, to musi od czasu do czasu swoje potrzeby zrealizować, ale to się tak oficjalnie nie gada o tym, bo to jest tajemnica wiary tak zwana, ja się znam na takich rzeczach i mi jako katolikowi też jest wstyd za to
@Hissis: Ty katolik tobie jes zawsze za innych wstyd a ostatnio jak w kościele byłeś to żeś k---a aż turban zgubił bo Cie rozpoznał padre francesco na zdjenciach jak żeś był na robocie pod czemstochowom ehhh
źródło: aww9jt
Pobierzpani nie wie co jaki jest za dzień dzisiaj prosze lepiej iść niech ktoś dla pani mieszkano kupi albo coś takiego
musi być bmw i blondyneczka i już!!
Dla mnie to jest moralny i duchowy upadek, Sodomia i Gomoria
Wiadomo, papież też chłop, człowiek, to musi od czasu do czasu swoje potrzeby zrealizować, ale to się tak oficjalnie nie gada o tym, bo to jest tajemnica wiary tak zwana, ja się znam na takich rzeczach i mi jako katolikowi też jest wstyd za to