Wpis z mikrobloga

@ukojenie: wiadomo, Polacy kochają stare, rozklekotane samochody, kurniki 20m2, i wakacje w namiocie.
Chociaż co do samych wakacji, to dla mnie lepiej samemu coś organizować - wynajem apartamentu przez booking/airbnb, ogarnięcie transportu, ułożenie planu wycieczki itp - niż kupienie gotowych wakacji w biurze podróży. Taniej i ciekawiej
  • Odpowiedz
@DonTadeo: takie tam p---------e moim zdanem - osobiscie totalnie nie rozumiem hypu na te sztuczne "ekskluzywne" hotele i all inclusive XD to chyba mental biedoty, zeby w takie miejsca jezdzic i sie pokazywac - imo wakacje retro maja znacznie wiecej duszy i pozostawiaja lepsze wspomnienia
  • Odpowiedz
@ja_jesio_ne: @Marek_Tempe @ECMAlover @DonTadeo @ukojenie @verq922 @Helix @Sarza01 @pieknylowca @omgemil @JerryJerryJerry @Sklep_z_zywnoscia_uzywana @Lukasq

A ja wam coś podpowiem. Wakacje na łonie natury mogą kosztować tyle co benzyna do samochodu oraz jedzenie w sklepie.
W lasach państwowych jest dużo miejsc do biwakowania. Tam legalnie dojeżdżacie samochodem rozbijanie namiot albo i przyczepę. Kąpiecie się w jeziorze albo w rzece, palicie ogniska
  • Odpowiedz
@ukojenie: a ja tam od dawna spędzam tak wolne weekendy. Biorę auto i jadę gdzieś w Polskę. Śpię w aucie, to hybryda więc super na ciepłe/zimne miesiące. Ostatnio wkręciłem się w zamki i lubię rozpalić waporyzer i pochodzić sobie, poczuć trochę histori pod nogami. A ostatnio zacząłem na ryby jeździć, ale to lokalnie.
  • Odpowiedz