Aktywne Wpisy

ProfesorP1ZDAN +10
#gielda imagine trzymac kasę w modivo albo dino, kiedy banan robi kolejne rekordy i mamy hossę tysiąclecia XD a już o akcjonariuszach JSW to w ogóle szkoda gadać
Jeszcze jak czytam dla beki te wysrywy na forum bankiera modivo, że już tuż tuż będzie szort skłiz i widzimy się na 150, ja nie wiem w jakim świecie ci ludzie żyją. Spółka która od półtora roku tylko obiecuje, prezes nawija makaron
Jeszcze jak czytam dla beki te wysrywy na forum bankiera modivo, że już tuż tuż będzie szort skłiz i widzimy się na 150, ja nie wiem w jakim świecie ci ludzie żyją. Spółka która od półtora roku tylko obiecuje, prezes nawija makaron

Macie jakieś rady, jeżeli chodzi o dobór armatury łazienkowej? Majster polecił Deante lub Omnires, ale ja wolałbym coś z wyższej półki. Odradzono mi Tres, ktoś inny polecił Grohe, a jeszcze lepiej Hansgrohe. Chciałbym kolor ciemny, szczotkowany metal. Hans ma słabe kolory, Grohe ma duży wybór ale akurat nie mają bidetki w tym kolorze (pewnie trzeba będzie dobierać z innej firmy). Potrzebuje krany, zestawy prysznicowe, wannowe, bidetkę, dobrać te spłuczki, wieszaki, grzejniki… eh,
źródło: C16087-1000-Gunmetal-Grey-Basin-Shower-Bath-Mixer-Tap-Set_4
Pobierz

źródło: spadly_mu_laczki_pewnie_trup
PobierzBo pomijam debila na hulajnodze, ale kierowca samochodu tak dość odważnie bez nawet przyhamowania wyjechał nic nie widząc.
Co z pieszymi i rowerzystami na Florjańskiej? Kto tu ma pierwszeństwo bo żadnych znaków poza drogą jednokierunkową tu nie ma. (sorry - nie jestem z Krakowa)
Mam nadzieje, ze kierujący wziął sobie samochód zastępczy z ubezpieczenia hulajnogarza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Simple-Man:
Mam,
@Simple-Man:
Niestety często drogi podporządkowane mają ustąp lub stop, a główna nie ma oznakowania, że jest główną.
Ale w tym wypadku to kierowca samochodu też niezbyt zabłysnął tak jadąc.
@Simple-Man:
Który nie dotyczy pewnie 50 różnych typów służb, wjazdów docelowych itd. bo lista jest długa ale tego nie widać i nadal nie odpowiada to na moje pytanie czy coś mogło jechać z prawej i czemu tak na pewniaka ktoś tam jechał przez to skrzyżowanie.
@buont666: Przeciez nikt nie będzie jechał w piątek przed 6 rano ( ͡° ͜ʖ ͡°)
HIIIIIIIIGH
FREEEEEEE
BIRD YEAH
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@donfallo: proszę nie wprowadzać dezinformacji. W strefie zamieszkania tylko piesi mają bezwzględne pierwszeństwo przed samochodami. Oczywiście dzieci do lat 10 na rowerach mają pierwszeństwo, bo według prawa są pieszymi.
źródło: Zrzut ekranu 2026-07-17 204842
PobierzGość jechał jednokierunkową, tak samo jak hulajnoga. Nic nie powinno nadjechać z jego prawej strony. Na końcu ulicy po prawej znajduje się zakaz wjazdu.
źródło: image
Pobierzźródło: image
Pobierzźródło: image
Pobierz