Aktywne Wpisy

Notakaprawda +102
#chwalesie #alkoholizm
Dzisiaj mija dokładnie rok jak przestałem pić. Rok temu o tej godzinie myślałem że umieram, miałem zimne poty, nic nie mogłem zjeść, waliłem 10 dzień z rzędu. Aż wylądowałem w cudownym ośrodku. 6 lat wszywek nie pomogło, 5 tygodni terapii - owszem.
Gdyby ktoś szukał pomocy dla siebie - napiszcie priv, dam namiar.
Dzisiaj mija dokładnie rok jak przestałem pić. Rok temu o tej godzinie myślałem że umieram, miałem zimne poty, nic nie mogłem zjeść, waliłem 10 dzień z rzędu. Aż wylądowałem w cudownym ośrodku. 6 lat wszywek nie pomogło, 5 tygodni terapii - owszem.
Gdyby ktoś szukał pomocy dla siebie - napiszcie priv, dam namiar.
źródło: 1000034096
Pobierz
JerryManson +262
Wyobraźcie sobie, ze ci ludzie posiadają jakiekolwiek prawa wyborcze xD
źródło: 1000022279
Pobierz

Nie mogę z afery że szpitalami. Przecież to jest spełnienie marzeń socjalistów i komunistów którzy tak nienawidzą "ciemciembiorcow". Ci wszyscy lekarze co zarabiają po miliony nie zarabiają na wolnym rynku. Oni się pasą na państwowym. Oni okradają każdego z nas w podatkach. Nawet PIP powiedział że B2B lekarzy nie będzie sprawdzać xD bo taki to może mieć 4 etaty na raz i kutach ci do tego prolu zobacz na informatyka b2b co bierze 10k pln! Cała sprawa by nie miała miejsca gdyby państwo się nie wpieprzalo we wszystko co może. Teraz podnieśli lit na lekarskich o 200 osób. 200 osób w skali 38mln państwa. Śmiech na sali. Lekarze odmawiaja rejestrowania godzin. Ale ty na tirze masz tachograf czy w magazynie ci liczą co do minuty! Ale to ty głosowałeś na to! To ty tak nie a widziałeś informatyków na b2b że pozwoliłeś lekarzom się upaść! To jest dokładnie ten problem! Tu zasuwasz a na państwowym się jakiś na b2b pasie. Znam trochę przedsiębiorców i ci którzy działają normalnie to kokosów nie maja. Kokosy to mają ci co mają kontrakty z panstwowka. Ale niestety wyborca glupi to głosuje na socjalistów. A potem zdziwienie że coraz mniej zarabia a dygnitarz coraz więcej ma
#afera #polityka #b2b #scojalizm
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt