Wpis z mikrobloga

@arturek98c: brat gra na ps5 teraz jak wcześniej przez cały ostatni rok nie miał czasu bo praca bo to bo sramto tak teraz n--------a po 6h dziennie, cieszy się jak głupi choć bug buga pogania więc chyba warto jak chłopa co miał ostatnio gry w dupie ten Gothic do konsoli przyspawał
  • Odpowiedz
@niedorzecznybubr: oj k---a tak.
Bardziej w-----a mnie, mimo dobrej, uwazam gry a nawet bardzo, to ze alkimia takie gowno wypuscila. Ja zajawiony kupilem preorder. I nie wierze po prostu w to co dostalem. TAKIE BLEDY? TO JA MAM BYC FRAJEREM, TESTEREM, BO DEVI NIE POTRAFIA PRZEJSC KILKA RAZY GRY, KTORA STWORZYLI? K---A. Gdybym nie musial tej gry restartowac, bo brak dzwieku zniose, puszcze cos w tle (ale te k---a piski?),
Boxdelszukam-14 - @niedorzecznybubr: oj k---a tak.
Bardziej w-----a mnie, mimo dobrej...
  • Odpowiedz
Dlaczego zeby rozwijac dwureke musze miec jednoreke na drugim poziomie? Wszystko lalem bez wyszkolenia broni, do czasu az dowiedzialem sie, w 3 rozdziale z neta, ze musze rozwijac jedno a potem dwureczna bron. NO K---A. Co to ma k---a byc?

@Boxdelszukam-14: tak ciężko zrozumieć że to jest inna gra niż oryginalny Gothic 1? inne sterowanie też hejtujesz bo ma być jak w oryginale?
  • Odpowiedz