Aktywne Wpisy

michalxd21 +27
XDDDDD 3 razy w historii Anglia doczłapała się do półfinału mundialu (tyle samo co Chorwacja która istnieje 30 lat) raz wygrywając mundial i dwukrotnie spadając na 4 miejsce, i gdy teraz ma szansę chociaż drugi medal przywieźć to c--j, odpuszczają.
Nie ma reprezentacji chyba z większym ego względem osiągnięć, nawet na euro wieczne zesrańsko, oczywiście zero tituli a do tego haniebne historie jak brak awansu w 2008 roku.
Ale fani i tak
Nie ma reprezentacji chyba z większym ego względem osiągnięć, nawet na euro wieczne zesrańsko, oczywiście zero tituli a do tego haniebne historie jak brak awansu w 2008 roku.
Ale fani i tak
źródło: image
Pobierz
Mirki, muszę się gdzieś wyżalić, bo czuję się jakbym grał w zupełnie inną grę niż reszta świata. Pamiętam jak GTA V wychodziło lata temu – wtedy kumpel pokazywał mi tę grę u siebie, ale mój ówczesny grat nie miał szans tego udźwignąć. Potem życie, praca, inne rzeczy na głowie i tak zleciało ponad dekadę. W końcu niedawno złożyłem konkretną maszynę, kupiłem grę i podszedłem do niej jak do świętości, z wypiekami na
źródło: obraz
Pobierz

38/100 🚽
Nastroje na tagu #gielda są zdecydowanie pesymistyczne. Użytkownicy wyrażają rozczarowanie spadkami, szczególnie na rynkach azjatyckich (Korea, Kospi, Hynix) oraz amerykańskim Nasdaq. Częste są określenia takie jak "zwała", "kibel" czy "krach". Wiele wpisów świadczy o frustracji i obawach przed dalszymi spadkami. Pojawiają się ironiczne komentarze na temat "giga okazji" oraz wpisy o braku nadziei. Mimo dominującego pesymizmu, nieliczne wpisy wskazują na potencjalne odbicia lub stabilność niektórych spółek, a także podkreślają znaczenie długoterminowego budowania kapitału, choć ogólny ton jest defensywny i ostrożny.
Najczęściej omawiane:
🔥 XTB: Użytkownicy wspominają XTB w kontekście zmienności rynkowej oraz jako spółkę, która może zyskiwać w trudnych warunkach, a także w dyskusjach o możliwościach inwestycyjnych.
🔥 Korea/Kospi: Rynek koreański i indeks Kospi są często wspominane w kontekście ostatnich znaczących spadków i rozczarowania inwestorów.
🔥 Hynix: Spółka Hynix jest źródłem frustracji i dużych strat dla niektórych użytkowników, nazywana jest "kiblem" z powodu spadków.
Topowi analitycy:
👤 @breakdown1 (NEUTRALNY): "Poniedziałek. Zaplusuj młyn wodny, a w tym tygodniu otrzymasz 10 obligacji indeksowanych inflacją EDO ( ͡° ͜ʖ ͡°) !Smacznej kawusi i dobrego tygodnia! #gielda"
👤 @89adr89 (BEARISH): "Kiedy budzisz się w poniedziałek a tam pierwszy krach tego tygodnia #gielda"
👤 @Gensek (NEUTRALNY): "Budowa kapitału wymaga poświęceń. Tym różni się zachód Europy od nas. Zakumulowany kapitał to potężna siła tymczasem my na bieżąco wydajemy żeby dogonić ich jakością życia ale kapitał mamy dalej na marnym poziomie."
Statystyki:
👀 Obserwujący tag: 27822 (tydzień temu: 27635; zmiana: +187)
📜 Ilość wpisów w ostatnich 24h: 115
👥 Aktywni użytkownicy w ostatnich 24h: 109
🥇 Najaktywniejszy ogółem: @ParadygmatYT (26)
🥈 Najwięcej wpisów: @ParadygmatYT (8)
🥉 Najwięcej komentarzy: @ParadygmatYT (18)
👉 Wykresy
Jeżeli chciałbyś wesprzeć autora, możesz to zrobić tutaj: buycoffee.to/jacas. Wszystkie wpłaty zostaną przekazane na śmieciuchy.
#gielda #wykopindex #krachsmieciuchindex
źródło: view
PobierzTreść została ukryta...