Aktywne Wpisy

Stalionnn +538
#krakow #wypadek #hubercik
Kierowca, który usportowionym samochodem wjechał w rodziców z małym dzieckiem na chodniku, nie przyznał się do zarzuty spowodowania wypadku podczas przesłuchania w prokuraturze. Twierdził, że wpadł w poślizg przez nierówną nawierzchnię i próbował opanować samochód.
Prokuratura w Krakowie zarzuciła dziś Hubertowi B. popełnienie przestępstwa nieumyślnego spowodowania wypadku drogowego, w którym śmierć poniosły dwie osoby, a dziecko doznało obrażeń zagrażających życiu.
–
Kierowca, który usportowionym samochodem wjechał w rodziców z małym dzieckiem na chodniku, nie przyznał się do zarzuty spowodowania wypadku podczas przesłuchania w prokuraturze. Twierdził, że wpadł w poślizg przez nierówną nawierzchnię i próbował opanować samochód.
Prokuratura w Krakowie zarzuciła dziś Hubertowi B. popełnienie przestępstwa nieumyślnego spowodowania wypadku drogowego, w którym śmierć poniosły dwie osoby, a dziecko doznało obrażeń zagrażających życiu.
–
źródło: IMG_2232
Pobierz
bArrek +45
Dzisiaj otrzymałem paczkę od @chearru z tego wpisu https://wykop.pl/wpis/87361555/nie-ukrywam-ze-jest-mi-po-prostu-bardzo-przykro-pr
Na jednym z tostów znalazły się dwa małe paproszki mam nadzieję że to brudek z jej stupek 🥵 tosty najpierw całe wycalowalem a później zjadłem i muszę przyznać że nigdy wcześniej żadna potrawa nie smakowała mi tak bardzo! Oprócz tego dostałem również parę dwóch bardzo aromatycznych skarpetek w ramach gratisu! To było zdecydowanie najlepiej wydane 200zl w życiu!
Na jednym z tostów znalazły się dwa małe paproszki mam nadzieję że to brudek z jej stupek 🥵 tosty najpierw całe wycalowalem a później zjadłem i muszę przyznać że nigdy wcześniej żadna potrawa nie smakowała mi tak bardzo! Oprócz tego dostałem również parę dwóch bardzo aromatycznych skarpetek w ramach gratisu! To było zdecydowanie najlepiej wydane 200zl w życiu!
źródło: 1000053337
Pobierz

#ludzie #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
wpadłeś na świetny pomysł
weryfikujesz autentyczność ludzi w warunkach fałszu
rzucasz kłamstwa na wiatr i sprawdzasz, jak reagują małpy
powziąłeś deklaracje czynienia przemocy na dzieciach z pozycji władzy i śmiesz mieć teraz do mnie pretensje, że zdysocjowałem, aby cię chronić
relacji nie będzie, no chyba, że krzywdzisz dzieci
zobaczymy się wtedy jeszcze jeden raz
jesteś na kontrolowanym
nie znasz dnia ani godziny
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt