@bellacavem: Każdy mój post skierowany do suma na jego zaczepki ma usprawiedliwienie. Sama nigdy pierwsza do niego nie wyskoczyłam i co lepsze on(czika) na bieżąco wiedział dlaczego i za co takie posty wstawiam. Pomyliło mu się znacznie i stanie się dla niego i jej to „czego usprawiedliwić się nie da”. Nie dla mnie tylko dla niego i dla niej. I ona o tym doskonale wie. Ja nie jestem pryciarz żeby
@gr0m1t: to spisuj wszystko i wrzucaj na jutuby,wykopy ,bo Muza bardzo krnąbrna jest. Dzisiaj natchnieniem obdarowuje Ciebie aj aj aszasz a potem przez rok znaku życia nie daje.Ani fakturki, ani blyka.
@krzysztof_suchodolski: przecież my pszyjaciele byli z czyką, dopóki gibony z metaxą do reszty mu neuronów nie powybijały. Wiele my rozmów prowadzili w których co nieco pisał o sobie a potem usuwał toto, żeby nikt nie widział. I jakby inni tagowicze z czyką rozmawiali jak ja zamiast jego czarnolistować już dawno byłby zbanowany albo i wyniuchany.
@bellacavem: Ja też go lubiłam, dużo z nim pisałam, wydawał mi się obiektywny, miał jakieś swoje nienawiści do kogoś, ale teraz to jest jakaś Choroszcz. To co gada kosno jest dla niego wyznacznikiem prawdy bo powiedział o przymusowym pobycie Łukasza w Starych Juchach na dwa tygodnie, a to ani przymusowe nie było, ani nie dwa tygodnie. Ja wiem czemu on tak robi jeśli chodzi o mnie. Identyczna sytuacja była z
@MilaKa88: dawno temu oglądałem wszystkie filmiki kosnoludka i gdy coś ciekawego powiedział pisałem o tym na tagu.Wtedy czyka mnje to wypominał notorycznie. A potem żeście kanalik prezesiny zbanowali i nie mam teraz co oglądać. A czyka teraz sam został najwierniejszym widzem kosnoludka. Tam odnalazł swój raj. Zaczęli się funflować od wspólnego nibyzbanowania kanału Zew Choroszczy i tak zostało. Cała reszta ? Schizofrenia postępuje aszasz.
@bellacavem: To jest tak: ona mu mówi, że rafał powie o czymś na filmiku, czika powtarza, że „od rafała” informacja żeby nie było, że bezpośrednio od niej. Podbija jakby to na tag co kosno powiedział. Ogólnie chodzi o to, że nawet takie powtarzanie „informacja od rafała” jest uwłaczające i sieczka w głowie totalna. Można nienawidzić mnie, Łukasza, ale nawet najwięksi nasi wrogowie nie cytują go żeby nam „dopiec”. Dobra uciekam
źródło: 1000048936
Pobierz@MilaKa88:
źródło: tenor
PobierzDzisiaj natchnieniem obdarowuje Ciebie aj aj aszasz a potem przez rok znaku życia nie daje.Ani fakturki, ani blyka.
I jakby inni tagowicze z czyką rozmawiali jak ja zamiast jego czarnolistować już dawno byłby zbanowany albo i wyniuchany.
A czyka teraz sam został najwierniejszym widzem kosnoludka. Tam odnalazł swój raj.
Zaczęli się funflować od wspólnego nibyzbanowania kanału Zew Choroszczy i tak zostało.
Cała reszta ? Schizofrenia postępuje aszasz.