Aktywne Wpisy

Kasahara +523
Jak chcecie zobaczyć uśmiech dziecka u 38 latka to macie właśnie okazje. Z okazji urodzin przyjaciele przygotowali mi prezent - sztangę załadowaną 38 monsterami, japońskie noże (kocham gotować) i koszulkę do wyciskania (taka z gumą na plecach). Aż mnie bolała twarz przez 2-3 godzinne śmianie się i uśmiechanie.
Z młodych lat nie został mi ani jeden przyjaciel, w dorosłym wieku wszystkich (około naprawdę 6 bliskich, co mi pomogą w każdej sytuacji i
Z młodych lat nie został mi ani jeden przyjaciel, w dorosłym wieku wszystkich (około naprawdę 6 bliskich, co mi pomogą w każdej sytuacji i
źródło: 2026-07-09 19.21.47
Pobierz
reseted +132
Lista europosłów głosująca za skanowaniem prywatnych wiadomości w komunikatorach
#uniaeuropejska #informatyka #prywatnosc #internet #polska
#uniaeuropejska #informatyka #prywatnosc #internet #polska
źródło: obraz
Pobierz

Jak to jest z tą pracą w #korpo? Niby mam większość czasu luz (nauczyłem się udawać że pracuje), czasem praca zdalna, ogólnie wiecie biuroski z klimą i zarobki dobre ogólnie (dla mnie 9k brutto to dużo) bo w wielu innych branżach masz po 5-6k i jeszcze musisz ciężko pracować stacjonarnie pełne 8h, bez przerw, bez benefitów jak podczłowiek ale... po tych 5 latach pracy w korpo to ja mam ochotę wyjechać do Tajlandii na pół roku, odciąć się od internetu, cywilizacji i żyć jak prymityw a najlepiej to korzystać z życia, pić driny, zażywać dziwne rzeczy i spędzać czas z paniami i tak przeżyć codziennie przez co najmniej pół roku?
#praca #depresja #przegryw
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt