Aktywne Wpisy

Odki +115
Postawienie domu w 2020 to byl mój najlepszy strzał w życiu. W sumie wydałem 600k a dziś od ręki dzieki miejscu w ktorym stoi daja mi za niego 2mln zl od ręki. (Północ Krakowa) Jak bardzo bym sie nie potknął finansowo w zyciu to jestem dalej na plus.
#gielda
#gielda

Amigoyamigo +89

źródło: HMfD0d1XEAAIPgd
Pobierzi kolejne wybory wygrają ci, którzy wylicytują większe utarcie nosa niewdzięcznym kolegom ze wschodu - jakby te historyczne spazmy k---a miały jakieś znaczenie xD
Komentarz usunięty przez autora
A w Polsce jakimś dziwnym trafem zaczyna się przewijać przekaz, że ludzie powinni bać się Ukrainy. No k---a, ubawiłem się serdecznie. Potomkowie husarii trzęsą portkami przed Ukrainą, jakby ktoś celowo odwracał
@mateosz_inbecki: no i co się złego stanie ukrofilu
@mateosz_inbecki: Walające się po polach kości to problem aktualny i dopóki ci ludzie nie zostatną pochowani to tak zostanie. Plus Niemcy potrafili to załatwić, bo dla nich to też ma znaczenie, a nikt nie p-------ł, że to bez znaczenia. Na wschodzie szanuje się silnych i stanowczych,
Dlatego Ukry teraz mają ładne bogate i spokojne państwo w zachodnich strukturach, a poljaki powojenną ruine utrzymywaną przez kroplówke NATO z czysto cynicznych celów, krew miliona młodych chłopów i nieskończone morze korupcji.