Wpis z mikrobloga

✨️ Czy można znaleźć miłość po 30-tce?
Czy są tutaj ludzie, którzy nigdy nie mieli nikogo i znaleźli dopiero po 30 roku życia? Albo czy ktoś zna takie osoby?
Z mojego doświadczenia jest to raczej niemożliwe chyba, że ktoś chce utrzymywać samotną matkę.

#zwiazki #milosc #przegryw #pytanie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: można ale z każdym rokiem będzie coraz ciężej. Jak patrze po znajomych 30+ to singlami są ci co albo są po dramatycznych związkach i rozstaniach (często z traumą), imprezowicze, niezdecydowani lub takie zjeby których nikt nie chce.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jeśli nad sobą pracujesz to nie wiedzę problemu żeby znaleźć teraz na rynku matrymonialnym sensowną partnerkę po 30. Tak jak są fajni mężczyźni wolni, tak samo kobiety.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: można, ja poznałem fajną dziewczynę która miała wtedy chyba 34 lata. Bezdzietna, ładna (hostessa). No ale oczywiście nie poprzez internet, tylko przypadkiem na żywo :>
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
odważny-poszukiwacz-31:
Ja nie znalazłem, ale to głównie dlatego, że żadna z tych które mnie chciały nie były dziewicami. Poza tym mieszkam w obskurnym mieszkaniu z wielkiej płyty, że aż wstydzę się gdy koleś ze spółdzielni przychodzi gaz sprawdzić, a co dopiero jak bym miał różową do domu sprowadzić… :/

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
pomyślny-mędrzec-17: @Rybski71 Mam nadzieję, że masz przez to na myśli "Facet po 30ce może znaleźć sensowną partnerkę", a nie "kobiety po 30 roku życia są sensowne".

@ odważny-poszukiwacz-31: Z tego co mówią ludzie w internecie, kobiety nie powinno się wpuszczać do swojego domu.

Mężczyzna Ci powie, że ściągniesz na siebie kłopoty bo nie będzie chciała się wyprowadzić i w zależności od prawa może zarządać odszkodowania za wyrzucenie z
  • Odpowiedz