Wpis z mikrobloga

@RandomNetUser:
Może nie muszą żeby dotrzeć do typowych graczy. Ale normikom grającym normalnie tylko w fife i właśnie gta raz na dekadę to już trzeba się zaprezentować.
W normalnych warunkach byłoby sporo ludzi, którzy kupiliby specjalnie konsole żeby pograć jakiś czas i później sprzedać. Tutaj jednak może być z tym cięzko bo konsole drogie, a dodatkowo gry nie ma na płytce. Ciekaw jestem jak to wpłynie na sprzedaż.
  • Odpowiedz
  • 0
a dodatkowo gry nie ma na płytce. Ciekaw jestem jak to wpłynie na sprzedaż.

@vateras131: To ja ci już mogę napisać jak to prawdopodobnie na 99% będzie wyglądało. Teraz jest masowa nagonka na R* i wielki bojkot a 19 listopada w dniu premiery okaże się, że jednak 3/4 tych krzykaczy kupiło preorder
  • Odpowiedz
  • 0
Też jestem ciekaw. Co do tego, ze nie muszą się reklamować to prawda, ale czytałem że duuuża część kosztów tej gry to marketing więc liczę na coś na prawdę dobrego, zważając na to że czekaliśmy na następną część ponad 13 lat…

@official_mirek_account: Moim zdaniem ten marketing już trwa bo dziwnym trafem na przyklad ma wyjść nowe GTA i jednocześnie w sklepach pojawił się monster o smaku guavy w dość charakterystycznej
  • Odpowiedz