Aktywne Wpisy

vladi_putin +337
Chłop broni banków no nie wierzę XDDDD
Co wolicie. Zapłacić 10€ miesięcznie za korzystanie z banku i mieć przy okazji ludzkie opeocentowanie kredytu bez głupich ubezpieczeń które musisz kupić u nich bo inaczej marża podskakuje o 1% czy super darmowe konto za 0zl w Polsce ze złodziejskim wiborem i masa opłat po drodze za pierdneicie
ja pidi nie wierzę że można być takim ignorantem jak on
#gielda #kompromitacjacwela
Co wolicie. Zapłacić 10€ miesięcznie za korzystanie z banku i mieć przy okazji ludzkie opeocentowanie kredytu bez głupich ubezpieczeń które musisz kupić u nich bo inaczej marża podskakuje o 1% czy super darmowe konto za 0zl w Polsce ze złodziejskim wiborem i masa opłat po drodze za pierdneicie
ja pidi nie wierzę że można być takim ignorantem jak on
#gielda #kompromitacjacwela
źródło: IMG_1733
Pobierz
WielkiNos +233
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: HL0_ebqXEAAipoI
PobierzWhere wady.
@c00kier: nie no 10 zaraz.Wystarczy 1 średnia.
@c00kier: ale jednocześnie żebyśmy tego nie kontrolowali - bo kto to widział żeby kontrolować publiczne pieniądze
źródło: IMG_2241
Pobierz@c00kier: A wspomniał, że te 3 średnie krajowe to z top 100 zarabiających osób?
Jestem za tym aby było jak w Norwegii gdzie każdy zna zarobki każdego. Mnie ten konował już przekonał.
Nie mam problemu by każdy widział moje zarobki za to z chęcią zobaczą dyrektora zarobki ;)
@c00kier: a teraz lekarz bez specjalizacji zarabia 4x średnie, a ze specjalizacja to i po 3 mln zł rocznie xD
do tego jest mnóstwo złodziei wystawiających lewe faktury i drenujących NFZ na 50-100 tys zł