Wpis z mikrobloga

@Adolf_HODLer: raczej było by mu trudno zbudować dom kiedy BTC był po 10 dolarów, jeżeli dom kosztował wtedy 200K czyli 50k dolarów, wtedy nie było gdzie zrobić takich transakcji, większość transakcji odbywała się na silkroad, a wymiana 50k BTC w Polsce była praktycznie niemożliwa
  • Odpowiedz
@PopeLeon: a żebyś wiedział, ziomek o którym mówię jest libertarianinem, jeden z poważniejszych bitkoniowych jutuberów w kraju zaczął od kupowania dragów w darknecie. Ja wlazłem z chęci zysku, ale przy 120-130 dolców za sztukę, upadek mt.GoX + Silk roada i odbicie po nich kursu przekonało mnie że to ma kura jednak jakąś wartość i wszedłem za wszystko co miałem.
  • Odpowiedz
jeden z poważniejszych bitkoniowych jutuberów w kraju

@Adolf_HODLer: czyli gadasz farmazony, żaden libertarianin nie łaził na jutube, tam są sami farmazoniarze jak fil skonieczny którzy przyplątali się jak btc było po 20K
  • Odpowiedz
@PopeLeon: mówię o innych ludziach. faktycznie pisałem n------y i mi zjadło dodanie że chodzi mi o różne osoby. A akurat ten libek wrzuca do neta swoje wykłady, nie chcę w sumie chłopa doxxować. Mi się spodobało hasło "dekike your economy" nie wiem czy to bardziej libek czy spekuła. A co do Phila to lol, banan zarobił na krypto i robi z siebie eksperta, jeden ziomek mnie w-----a co mu powiedziałem
  • Odpowiedz
@PopeLeon: nie wiem jakim cudem, na forach korwinowskich nigdy o btc nie slyszalem, byl chyba jeden duzy watek zbiorczy na foliarskim forumku prawda1.org bo ja pierwszy raz o btc uslyszalem w 2013 albo w 2014 roku, kiedy ludzie sie zaczynali chwalic kupowaniem kart graficznych pod kopanie btc ale machnalem reka na to, bo to wtedy jak i teraz jest niewydajnym transakcyjnym zetonem
  • Odpowiedz