Aktywne Wpisy

vladi_putin +318
Chłop broni banków no nie wierzę XDDDD
Co wolicie. Zapłacić 10€ miesięcznie za korzystanie z banku i mieć przy okazji ludzkie opeocentowanie kredytu bez głupich ubezpieczeń które musisz kupić u nich bo inaczej marża podskakuje o 1% czy super darmowe konto za 0zl w Polsce ze złodziejskim wiborem i masa opłat po drodze za pierdneicie
ja pidi nie wierzę że można być takim ignorantem jak on
#gielda #kompromitacjacwela
Co wolicie. Zapłacić 10€ miesięcznie za korzystanie z banku i mieć przy okazji ludzkie opeocentowanie kredytu bez głupich ubezpieczeń które musisz kupić u nich bo inaczej marża podskakuje o 1% czy super darmowe konto za 0zl w Polsce ze złodziejskim wiborem i masa opłat po drodze za pierdneicie
ja pidi nie wierzę że można być takim ignorantem jak on
#gielda #kompromitacjacwela
źródło: IMG_1733
Pobierz
WielkiNos +216
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: 1000042123
PobierzWłaśnie o tobie jest ten wpis
komu zależy abyśmy się żarli z Ukrainą
kto od ponad 4 lat sieje tu propagandę na masową
To proszę nie mówcie że nie ma czegoś takiego jak ukraińska propaganda, bo choćby taki wykop jest nią zalany. Na Mirku co drugi to Ukrainiec xD
@marcin-lubin990: nie, skąd takie głupie pomysły, rozwiń, proszę
Tobie trzeba rentę dac xD
@bakteria_marksizmu: naprawdę masz wykopków za takich debili? Widzisz gdzieś poparcie dla ostatniego postępowania Zełęskiego na wykopie? Bo ja nie za bardzo.
We wpisie chodzi o p0lackich debili chodzących na ruskiej smyczy. Na wykopie
batyr zadowolony?
brauniarze, konfiarze, pisiory szczęśliwi?
Was trzeba do Choroszczy, a nie do polityki
https://x.com/breakingUAnews/status/2070165116914676115
@bakteria_marksizmu: A wiesz, że jeden z pomysłodawców mordu katyńskiego ma nawet swoje miasto i obwód w Rosji? I że graniczy on z Polską?