Aktywne Wpisy

mirko_anonim +244
✨️ Jak zgłaszać patoparkowanie we Wrocławiu? Ⓘ
Minął rok od kiedy zacząłem zgłaszać patoparkowanie we Wrocławiu przez serwis uprzejmie donoszę. Zgłaszam tylko na policję, bo jestem przeciwny SM jako organizacji i uważam, że każda SM powinna zostać zlikwidowana.
- Przez ten czas tylko raz musiałem iść do sądu, bo komuś się wydawało, że wie lepiej gdzie może parkować.
- Kilkadziesiąt (może łącznie z 30) razy byłem na komendzie podpisać zeznania.
Minął rok od kiedy zacząłem zgłaszać patoparkowanie we Wrocławiu przez serwis uprzejmie donoszę. Zgłaszam tylko na policję, bo jestem przeciwny SM jako organizacji i uważam, że każda SM powinna zostać zlikwidowana.
- Przez ten czas tylko raz musiałem iść do sądu, bo komuś się wydawało, że wie lepiej gdzie może parkować.
- Kilkadziesiąt (może łącznie z 30) razy byłem na komendzie podpisać zeznania.
źródło: IMG-8935
Pobierz
StraznikWiecznosci +171
Hobbystycznie sprzątam #gory po idiotach... Ogarnijcie się w tym #swietokrzyskie. Sterta po przejściu 8 km pętli. Musiałem pakować pod pokrowiec przeciwdeszczowy.
źródło: 20260706_111804
Pobierz

Nie ma nic brutalniejszego niż #agepill panowie.. nigdy nie pogodzę się z tym że jestem już ponad 30-letnim dziadem zmęczonym życiem, z zakolami, okularami i mój prime time (o ile taki był) jest już za mną. Kolejny letni wieczór, wracam ze sklepu autem po browary żeby znów pić do kompa bo #samotnosc mocno i widzę laski po 16-19 lat chodzące po mojej wsi i cieszące się życiem. Wgl ostatnio dużo widzę grup nastolatek szwędających się bez celu albo chillujących na murkach. No aż mnie skręca jak to widzę.. tak bardzo chciałbym tam być z nimi, być młodszy, w innej skórze, bez tych wszystkich dorosłych problemów, pracy i cieszyć się chwilą jak oni. Mieć wyrąbane na wszystko, żyć z dnia na dzień i robić zwariowane rzeczy jak oni. Przecież te letnie wieczory i świadomość że nigdy już nie będę młodszy i nie doświadczę tych chwil co oni teraz, pierwsze miłości, pocałunki w aucie, pierwsze alko i przygody z innymi znajomymi, ehhhhhh....
#przegryw #depresja #suicidefuel #doomer #przegrywpo30tce #blackpill #nostalgia #feels #mlodosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: 8b1779571046e0dfb9dd13178358934b
PobierzGrasz kartami które masz
Ja np bieda całe życie
Teraz mam trochę lepszy hajs
Planuję kupić giulie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
Auto boostuje cie.
Próg wejścia to starsze audi czy nowsza skoda proste.
Pokaż te 6 body fat
@elofrytki: ty o dupie ja o zupie xd wiadomo że bez ŻADNEGO auta jesteś przegryw i prawie że niepełnosprawny ale ja pisze o aucie pod wyrywanie lasek które robi różnice, które daje efekt wow. i tutaj żadna kia czy skoda nie przejdzie. po prostu to taki bilans na zero. gdybyś nie miał go to -1, masz to ok fajnie. ale imo żadnych dodatkowych punktów
@mirko_anonim: tamta zielonka to jakiś troll albo autysta. jak ktoś nieironicznie myśli ze taki 30 letni dziad może zagadywać do jakiejś grupki 16-19 to powinien skończyć w psychiatryku.
co do reszty to się zgadzam. nawet gdybyś jakims cudem został zaakceptowany, to już nie byłoby to.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora