✨️ Jak zrozumieć normików w relacjach?Ⓘ Ehh chciałbym mieć taki normicki mindset badboyowy jeśli chodzi o #zwiazki, nie wiem jak oni to robią że im łatwo przychodzą relacje i wgl nie rozkminiają tego głęboko i najwyżej zmienią na inną. Ja to jak udawało mi się spotykać z jakimiś karynami z #badoo (bo tylko u takich miałem szansę raz na rok) to czułem że co ja robię, przecież nie wyobrażam sobie przyszłości z nimi i głupio im robić nadzieje. Taki normik by się tak nie zastanawiał tylko wszedłby w relacje i w międzyczasie szukał kolejnej aż się trafi lepsza i lepsza. Takim sposobem jestem #przegrywpo30tce który nic nie doświadczył.
@mirko_anonim: nie potrafiłbym jak oni. Nawet nie podejrzewam u siebie żadnych zaburzeń jak autyzm, po prostu taki mam charakter.
Kiedyś przeczytałem mądrą rzecz na wykopie: ktoś pisał że żeby znaleźć sobie partnerkę trzeba zagadywać ~100 kobiet miesięcznie i dopiero to ma jakiś sens. Tyle że ja potrafię co najwyżej odezwać się do jednej i kontynuować podchody przez kilka miesięcy, bo zagadywanie wielu naraz wydaje mi się po prostu nieuczciwe ʕ
@GaldCC: te liczby są bez sensu, bo związki to ogólnie loteriada, jeden pozna 3 baby i znajdzie w nich żonę, inny pozna setki i nic. Zagadywanie jak nie masz wyglądu też mało daje
Ehh chciałbym mieć taki normicki mindset badboyowy jeśli chodzi o #zwiazki, nie wiem jak oni to robią że im łatwo przychodzą relacje i wgl nie rozkminiają tego głęboko i najwyżej zmienią na inną. Ja to jak udawało mi się spotykać z jakimiś karynami z #badoo (bo tylko u takich miałem szansę raz na rok) to czułem że co ja robię, przecież nie wyobrażam sobie przyszłości z nimi i głupio im robić nadzieje. Taki normik by się tak nie zastanawiał tylko wszedłby w relacje i w międzyczasie szukał kolejnej aż się trafi lepsza i lepsza. Takim sposobem jestem #przegrywpo30tce który nic nie doświadczył.
#przegryw #blackpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: normiki nie są na spektrum autyzmu więc łatwiej im zwodzić, kłamać i ogólnie nawigować w tym obłudnym świecie.
Kiedyś przeczytałem mądrą rzecz na wykopie: ktoś pisał że żeby znaleźć sobie partnerkę trzeba zagadywać ~100 kobiet miesięcznie i dopiero to ma jakiś sens. Tyle że ja potrafię co najwyżej odezwać się do jednej i kontynuować podchody przez kilka miesięcy, bo zagadywanie wielu naraz wydaje mi się po prostu nieuczciwe ʕ