Aktywne Wpisy

scriptum_nox +35
Jestem jedyną osobą przed trzydziestką, która uważa, że smartfony zepsuły podróżowanie?
Kiedyś człowiek się można było zgubić i trzeba było sobie poradzić. Dzisiaj nawet nie trzeba pamiętać, gdzie się zostawiło auto.
Wygodniej, ale jakoś mniej ciekawie. Kiedy ostatnio widzieliście turystę z mapą?
W sumie niby nikt nie zabrania, no ale jednak...
#podroze #nostalgia #technologia #podrozujzwykopem
Kiedyś człowiek się można było zgubić i trzeba było sobie poradzić. Dzisiaj nawet nie trzeba pamiętać, gdzie się zostawiło auto.
Wygodniej, ale jakoś mniej ciekawie. Kiedy ostatnio widzieliście turystę z mapą?
W sumie niby nikt nie zabrania, no ale jednak...
#podroze #nostalgia #technologia #podrozujzwykopem
źródło: 1000022918
Pobierz
Markowowski +740

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Maffiozzo97: w wieku 16 lat to się wybiera między kebsem a picką, świadome zawieranie związków jest dopiero bliżej trzydziestki
@WrzeCiOna: ale alko i fajki to nasze pokolenie.
@WrzeCiOna: nie oceniam, komentuję. Nie mówię że osoba X taka jest, tylko że w/w grupy lubią keks. To nie to samo.
Zgadzam się, ale z drugiej strony, większość z nas wypiera z siebie czerwone flagi - faceci przed julkami z borderem, kobiety
@WrzeCiOna:
On jakby zaczął się staczać gdy skończył szkołę, bo ona się z nim poznała gdy był jeszcze uczniem (wtedy był ok i jej rodzice/szkoła go lubili), matury nie chciał pisać, więc się nie musiał do niej uczyć, lecz mógł ćpać, a potem jakby stracił cel życia (gdy skończył edukację), więc brał coraz więcej różnych
@WrzeCiOna:
Tak było, bo to ujawnione informacje z jej telefonu. Miał urojenia, ataki agresji, a Gabrysia się go bała już w kwietniu.
Zlekceważyła sytuację, a mogła łatwo
@WrzeCiOna: ja i moje koleżanki byliśmy świadomi tego, jak byliśmy źle traktowani. Wystarczy odejść. Ja rozumiem, że należy karać mężczyzn (i kobiety!) za poważne manipulacje i nakłanianie, ale Ty to przedstawiasz zbyt 0,1, imo.
Ja też nie, ja jedynie komentuję na portalu ze śmiesznymi obrazkami.
Nikogo
@WrzeCiOna:
Chodzi o to że czepiać się tylko tego to trzeba być durną osobą.