Aktywne Wpisy
razdwatrzy55 +1
Jaki sport pomΓ³gΕ Wam najbardziej schudnΔ
Δ?
Czy kupowaΕ ktoΕ specjalnie smartwatch a ΕΌeby mu liczyΕ spalone kcal?
Pytam, bo ciΔΕΌko okreΕliΔ moja aktywnoΕΔ czasem potrafiΔ zrobiΔ 100 krokΓ³w dziennie a czasem zajeΕΌdΕΌaΔ siΔ codziennie
Mi najbardziej kiedyΕ pomΓ³gΕ schudnΔ Δ rower stacjonarny, bo zawsze te godzinΔ daΕo siΔ wygospodarowaΔ i ciΔ gle piΕem podczas przez co nie byΕem gΕodny po, a teraz jak biegam to nawet jak wezmΔ duΕΌo wody to i tak czujΔ
Czy kupowaΕ ktoΕ specjalnie smartwatch a ΕΌeby mu liczyΕ spalone kcal?
Pytam, bo ciΔΕΌko okreΕliΔ moja aktywnoΕΔ czasem potrafiΔ zrobiΔ 100 krokΓ³w dziennie a czasem zajeΕΌdΕΌaΔ siΔ codziennie
Mi najbardziej kiedyΕ pomΓ³gΕ schudnΔ Δ rower stacjonarny, bo zawsze te godzinΔ daΕo siΔ wygospodarowaΔ i ciΔ gle piΕem podczas przez co nie byΕem gΕodny po, a teraz jak biegam to nawet jak wezmΔ duΕΌo wody to i tak czujΔ

ChciaΕem tylko napisaΔ ΕΌe grubo mylicie siΔ co do lekarzy zarabiajΔ
cych 100k na praktyce lekarskiej.
Do tej kwoty trzeba doliczyΔ umowy o dzieΕo na consulting branΕΌy farmaceutycznej, ktΓ³ra nagania na swoje leki i funduje konferencje na hawajach i dodatkowe bonusy za przepisywanie recept.
#lekarz100k #medycyna #zdrowie #konowalposting #polska #lekarz
Do tej kwoty trzeba doliczyΔ umowy o dzieΕo na consulting branΕΌy farmaceutycznej, ktΓ³ra nagania na swoje leki i funduje konferencje na hawajach i dodatkowe bonusy za przepisywanie recept.
#lekarz100k #medycyna #zdrowie #konowalposting #polska #lekarz
ΕΊrΓ³dΕo: image
Pobierz

https://www.youtube.com/watch?v=CbjH8H-PlII
#muzyka #muzykaelektroniczna