v.....n
v.....n
#gielda ale bedzie placz na tagu XD
70
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
milpl
@vladi_putin: elon w spacex wrzucil XAI które miliony przepala. Bedziecie sponsorować rozwój groka pod przykrywką rakiet.
Tez uwazam że to kibel bedzie.

Na początku urosnie jak wiekszosc ipo (syn2bio na przyklad) a potem da nura.
45
kromeczek
kromeczek
@vladi_putin: 15b revenue bo wynajmują wolne serwerownie ai anthropicowi bo z xAI nikt nie korzysta xd
39
pepedros
@kromeczek: xAI korzysta z nowszych serwerowni, a stare wynajęli zamiast likwidować

to 15b revenue już dawno jest nieaktualne. Samo google będzie im płacić 10 mld $ rocznie za moc. To już razem z openai mają ponad 26 mld rocznie
2
ProfesorP1ZDAN
@vladi_putin: ja się tego guwna nie tykam, ale jedną akcję kontrolną se kupię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
niegwynebleid
@vladi_putin: z religiami się nie wygra - zawsze się znajdą ludzie na tyle głupi by wierzyć w bajki
0
jestempirat
@vladi_putin: Przypominają mi się wszystkie "fair value" posty na temat Tesli. Elmo będzie sprzedawał snake oil i bajeczki, fanbase będzie kupował, w przypadku spadków Elon będzie pompował i sprzedawał nowe bajeczki. I tak to się kręci w tej Ameryczce
0
WhiskeyIHaze
WhiskeyIHaze
@vladi_putin: @niegwynebleid @milpl tylko, że sporo funduszy będzie zmuszone kupować te akcje więc to ma prawo się wybić i dość długo utrzymywać na plusie.
0
metalowy_pasterz
@vladi_putin: ja to tylko tu zostawię ( ͡° ͜ʖ ͡°)

https://isaiprofitable.com/
0