Aktywne Wpisy

Cierniostwor +139

zawsze jeden dzień po bożym ciele spożywało się makaron z jajek przepiórczych ze szczyptą pieprzu - podobno tak robiła moja prababcia oraz prapraprababcia, więc też tak uczyniłam właśnie, ale czy to jest smaczne? takie se, natomiast moje dzieci też będą dalej przekazywały tę tradycję #gruparatowaniapoziomu #gotujzwykopem
źródło: 13511
Pobierz

@Fala_Magnezu: wiem i chciałbym coś takiego doświadczyć. A biorąć pod uwagę, że musiałbym dojedżać, kilkudniowe wyjazdy były by mi bardziej na rękę niż zwykłe
też myślałem o zmianie pracy że zdalnej na ewentualnie hybrydowa na większe socjalizowanie się, ale stwierdziłem że łatwiejsze będzie po prostu zapisanie się na siatkówkę/run club i chodzenie na eventy firmowe, w takich społecznościach jesteś bardziej elastyczny, a trafisz w robocie na 2 spierdoksow jedna zajęta łaskę i co podzialasz
@Pralko-suszarka: Nie chcę Cię zniechęcać i mocno trzymam kciuki za Ciebie żeby Ci się ułożyło w życiu jak najlepiej, ale w teorii mieszkanie w akademiku czy działanie w duszpasterstwie też ją poniekąd wymusza, a przynajmniej do niej zachęca, a przez obie te instytucje przewinąłem się jak cichy pierd mimo trwania w nich latami XD także w moim przypadku okoliczności okazały się nie być jedynym problemem.
@Black_Rabbit_of_Inle: Chętnie wezmę pod uwagę różne propozycję, ale nie wiem co może być lepsze.
@Pralko-suszarka: nie wiem czy pytasz teraz o organizowanie eventów czy na nie chodzenie, ale no w dużej firmie rotacja jest duża, chociaż na następnych i tak spotkasz stałych bywalców i masz punkt zaczepienia, ja raz byłem na biegu firmowym to się strasznie źle bawiłem, bo z nikim nie pogadałem, a
@razdwatrzy55: Skrupularność to coś co mógłbym zaoferować, w końcu praca biurowa mnie tego
Widocznie to taka nepotyczno-hermetyczna branża jak lekarze
@Pralko-suszarka: przeczytaj sobie moje pierwsze zdanie:
@razdwatrzy55: to co miałbym im powiedzieć?? W ogóle, to nie tak że w branży eventowej pracuje dużo sezonowców?