Wpis z mikrobloga

Kontynuacja wpisu
https://wykop.pl/wpis/86333095/hit-z-dzisiaj-obcinam-zywoplot-i-widze-ze-idzie-ps

Niestety to nie koniec przygód psiarzem. Dzisiaj wychodzę zamieść resztki liści, bo to zawsze jeszcze spadnie z góry oraz zamiatałem łopatą wzburzony interakcją z dziadem osranym.
I widzę co? To co na zdjęciu. To nie może być zbieg okoliczności. Postanowiłem nie być ofiarą i zgłosić nękanie. Policja odesłała mnie na straż miejską, a na straży miejskiej polecono mi wzywać, gdy nakryję na gorącym uczynku. Pomysły?

Edit: Postanowiłem zdjęcie gówna dać w komentarzu +18, bo nie każdy ma ochotę oglądać.

#psiarze #patologiazmiasta #zalesie #powiatowygnoj
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Average-CottonWorld-Enjoyer: rozrzuć kiełbasy pokrojonej w kosteczkę z powbijanymi szpilkami, albo gwoździami tapicerskimi. Piesek poniesie najwyższą cenę, ale i właścicielowi odechce się mieć psiecka na jakiś czas jak będzie przez 2-3 oglądał agonię swojego milusinskiego. Grunt żeby było rozsypane na TWOJEJ własnej ziemi. To że centymetr od chodnika jest nie ważne, byleby było na TWOJEJ ZIEMI.
  • Odpowiedz
@pussy_destroyer69: Szkodniki na przykład szczury można truć, ale nie można się znęcać. Pisząc takie rzeczy chyba chcesz podpuścić jakiegoś debila, żeby coś takiego zrobił, chyba w ramach zemsty czyimiś rękami. I po co. To jest racjonalne działanie? Z resztą psiarz weźmie następnego, bo bez codziennego oglądania wydalania sralucha nie będzie wiedział co zrobić z życiem.
  • Odpowiedz