Aktywne Wpisy

wiktor-wkpl +847
#mecz #pilkanozna #mundial #mundial2026 #sport
NIE PATRZ NA JPG PRZED PRZECZYTANIEM!
Do rozpoczęcia Mundialu pozostał równy tydzień. Z racji, że będzie to turniej bez Reprezentacji Polski dla wielu z nas te mistrzostwa delikatnie straciły urok pod względem kibicowskim. Sam nie bardzo wiem komu kibicować i pomyślałem, że wielu z Was ma podobny problem.
Tak więc spróbujmy sobie urozmaicić to piłkarskie święto.
NIE PATRZ NA JPG PRZED PRZECZYTANIEM!
Do rozpoczęcia Mundialu pozostał równy tydzień. Z racji, że będzie to turniej bez Reprezentacji Polski dla wielu z nas te mistrzostwa delikatnie straciły urok pod względem kibicowskim. Sam nie bardzo wiem komu kibicować i pomyślałem, że wielu z Was ma podobny problem.
Tak więc spróbujmy sobie urozmaicić to piłkarskie święto.
źródło: 7602
Pobierz
zapasowy-pirat +57
#kiszak
Witajcie z tej strony osoba która siedzi w gameDevie oraz Unity.
i takiego syfu jak playable teaser EoE dawno nie widziałem.
Z ciekawości zdekompilowałem kod źródłowy dotPeekiem i nie wróżę tej grze dobrze - no chyba że zostania napisana na nowo.
Kod jest albo pisany przez ChatGPT lub inne AI, albo robiony przez kogoś po kursie -
Witajcie z tej strony osoba która siedzi w gameDevie oraz Unity.
i takiego syfu jak playable teaser EoE dawno nie widziałem.
Z ciekawości zdekompilowałem kod źródłowy dotPeekiem i nie wróżę tej grze dobrze - no chyba że zostania napisana na nowo.
Kod jest albo pisany przez ChatGPT lub inne AI, albo robiony przez kogoś po kursie -

Fajna stronka https://isaiprofitable.com/
źródło: image
PobierzWydał też najmniej. Jak się pompa urochomi to paski będą się tak grzały, że gumą będzie czuć w całym powiecie Redmond
Ziomek źle policzył realny zysk z ai a dodatkowo zakłada, że przyjął pozytywne liczby.
Meta mocno przyśpieszyła swój biznes reklamowy właśnie dzięki AI, a tutaj to zostało kompletnie pominięte. Równocześnie rozumiem, że nie da się tego dobrze policzyć, bo nie ma jednej liczby w tabelce, ale myślę, że 10x to minimum jakie powinno tu być.
Ziomek nie jest w stanie również policzyć przydatności AI w samym R&D, gdzie LLMy od jakiegoś czasu
Zyski tych firm rosły dynamicznie i przed AI.
Ale jak już muszę ci odpowiedzieć, to samo rozwijanie softu dla wszystkich 3 jest szybsze. Amazon dodatkowo jest powiązany z branżą aerospace. Microsoft ma przecież coś takiego jak azure quantum. A na koniec pewnie wszystkie 3 mają jakieś nieujawnione bardzo przyszłościowe projekty.