Aktywne Wpisy

Jeszcze kilka dni temu @dr_Batman nas przekonywała, że 100k na miesiąc to ma może kilkuset politycznych nominatów. Teraz się okazuje, że może ich być ponad 5600, a to dopiero wstępne szacunki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pensje tych 5600 ludzi rocznie kosztują przynajmniej 6,7 MLD zł (przy założeniu równych 100k na msc, a mają więcej przecież). Dziura NFZ na ten rok to ok. 23 miliardy. A pytanie jak
Pensje tych 5600 ludzi rocznie kosztują przynajmniej 6,7 MLD zł (przy założeniu równych 100k na msc, a mają więcej przecież). Dziura NFZ na ten rok to ok. 23 miliardy. A pytanie jak
źródło: Screenshot-20260618-134951-Samsung-Browser
Pobierz
nowszyja +977
Jak podano, od 15 czerwca Dawid Kacprzyk miał "skorygować 33 faktury" i zwrócić na konto szpitala 0,5 mln zł.
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Chłop w ten sposób przyznał się do oszustwa na ogromną skalę. Jak za to nie będzie wyroku więzienia i przede wszystkim odebrania prawa wykonywania zawodu, to możecie zaorać to państwo.
#lekarz #lekarz100k #medycyna #lekarski #afera #polska

Prawda jest taka że #przegryw są sobie sami winni i nie ma co się nad nimi litować bo w swoim podejściu do życia są wręcz bezczelni. Czaicie to że oni bez żadnego wysiłku chcą mieć podane na tacy? Zero inicjatywy, rozwoju osobistego, pracy nad sobą, interakcji, zagadywania, nawet kwiatka nie kupi, no dosłownie nic i zdziwiony że nie ma kobiety.
Skąd legenda o mitycznym chadzie? Ile razy widzieliście w Polsce lub wgl na świecie typa który nic nie musi robić i każdy traktuje go jak króla? To nawet normiki (których też nienawidzicie) kupują kwiaty kobietom, zabierają na randki, podrywają i cały ten proces a wam się tego nie chce robić bo jakiś 1% na świecie nic nie musi robić xD. Tak tak, to wszystkich innych wina tylko nie wasza że marnujecie czas na głupoty, kupujecie niezdrowe żarcie, chlejecie browary, mieszkacie z matką, nie uprawiacie sportu i nie chcecie nikogo poznawać xD
#niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #blackpill #redpill #samotnosc #tinder #incel #hipergamia #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: at0gw9
Pobierzźródło: 8e12a1954397a3d103050f7aeb24982767d2e57088661038b8a8b32d3a245913
Pobierzźródło: 1000238935
Pobierztak wiem, słaby bait
3/10 bo odpisałem, ale nie rób więcej bo to urąga ludzkiej inteligencji
@mirko_anonim: mam takiego ziomeczka. Jest piękny jak cygański książe, ma wielką murzyńską pałę, zajebiście tańczy, i do tego jest strażakiem :)))
Widziałem go w akcji na baletach, nie tak, że ktoś mi opowiadał - gość wszedł na parkiet, i przelizał z osiem lasek pod