Wpis z mikrobloga

@Ojciec_Makumba: Nie rozumiem tego materiału, czy tam pada kwestia, że w sumie, to by nie zmieniali składu, a potem mówią, o potencjalnych wzmocnieniach. Do skrzydłowego, który robi w 2100 minut 1 gol i 2 asysty, ktoś do rywalizacji, zamiast lepszego gracza na podmiankę, baena też ma zostać 3ga w 1300 minut, do pomocy Lerager ma kontuzje, ale w sumie to nie trzeba, bo jest potężny Alvarez, Shehu i Kornvig xD
  • Odpowiedz
@Djuk94: Zgadzam się dobry lewy skrzydłowy potrzebny od zaraz, Fornaldo na szarpnięciu dużo nie wskóra, Baena jako zmiennik - może być. Trzeba iść do Lechii na zakupy bo tam jest conajmniej 3 grajków do wyciągnięcia (Bobcek, Mena, Zhelisko). Sam Zhelisko wydaje mi się, że dobrze załata problem z pozycją nr 6, wtedy możemy uznać że środek pola jest obsadzony. Jeżeli chodzi o obrońców to mogę się przekonać do tego Karbownika,
  • Odpowiedz
@Djuk94: W następnym sezonie top 6-7 co najwyżej. Za duży chaos ,,na górze” oraz na boisku, mam nadzieję, ze w 2027/2028 będą już takie struktury i know-how, które pozwolą powalczyć o europę.
  • Odpowiedz