Aktywne Wpisy

Jestem chłopem Mam 27 lat i nie chce mieć dzieci. Jestem z różową 1.5 roku i powoli zaczyna naciskać na ślub, wspólne mieszkanie, i w przyszłości dzieci. Ona jest 3 lata młodsza, ale ja tego nie widzę. Nie zarabiam dużo, ona też, już teraz często liczę kasę, a co dopiero jakby pojawił się dzieciak. Też za bardzo nie chce rezygnować ze swojego życia bo niezbyt lubię dzieci. Ostatnio byliśmy u jej kuzynów

RiverStar +36
#mecz Coście się tak u-----i na tę Argentynę? Boli Was wielki Messi? Zaboli jeszcze nie raz, bo idziemy na mistrza!
źródło: 1000005884
Pobierz

Wybór idealnego uchwytu zależy od Twojego budżetu oraz tego, czy preferujesz uniwersalność, czy dedykowany, bezkompromisowy system mocowania. Oto zestawienie najbardziej polecanych i sprawdzonych rozwiązań:
Systemy dedykowane (Najwyższa stabilność)
Wymagają używania specjalnego etui na telefon lub przyklejenia specjalnego adaptera do własnego pokrowca.
Quad
Dla Samsunga Galaxy S24, który jest flagowcem wyposażonym w zaawansowany aparat z optyczną stabilizacją obrazu (OIS), warto podejść do tematu bezkompromisowo. Nawet jazda po równym asfalcie i łagodnych leśnych ścieżkach generuje sztywne mikrodrgania kierownicy, które potrafią z czasem "ubić" mechanizm aparatu. Szkoda byłoby uszkodzić sprzęt tej klasy.
Biorąc pod uwagę Twój telefon i trasy, oto najlepsze opcje:
1. SP Connect + Anti Vibration Module (Najlepszy balans
odpowiedz na to samo pytanie, być może w taki sam sposób, ale żargonem wykopowym i tak żeby było śmiesznie, odpiszę tam w tym poscie
----------------
@lukaszbrk Panie OPie, skoro w grze jest S24, czyli sprzęt za grube cebuliony, to od razu zapomnij o tanich imadłach z AliExpress (╥﹏╥).
Ten telefon ma optyczną stabilizację obrazu (OIS). Jak zapniesz go na sztywno na kierownicy, to nawet na