Aktywne Wpisy

MLeko29 +73
Ja się zabawiam z klimą a wy zazdrośni
#bogactwoczescglowna #bogactwo #bogol #duzopieniedzy #bogatyczlowiekimoze #bogatyczlowiekijegoklimatyzacja
#bogactwoczescglowna #bogactwo #bogol #duzopieniedzy #bogatyczlowiekimoze #bogatyczlowiekijegoklimatyzacja
źródło: 1000071358
Pobierz
bArrek +345
Stare chłopy szczególnie pijane to jest dramat jeśli chodzi o zachowanie i odzywki do ładnych dziewczyn ja osobiście nie wyobrażam sobie żeby zrobić coś więcej niż uśmiechnąć się mijając i zapytać czy nie spociła się w rowie bo chętnie bym wylizał

A to akurat bo ten absolutny kasztan jej przebaczył XD I właśnie dlatego żyjemy w cuckoldstanie, przez cucków co dali by się pokroić żeby tylko jakaś patusiara czasem się nie popłakała. A argument, że "pewnie coś jej koledzy by mu zrobili" to nie jest żaden argument, tak to by nikt nie mógł iść do więzienia bo każdy sędzia/każda
No ale przecież żyjemy "w najbezpieczniejszym kraju w Europie". Bo jak mi nic się komuś nie stało to znaczy że nikomu nic się nie dzieje, utopia XD
Nawet powiem więcej gdyby któryś ją palcem dotkną będąc zmanipulowany, upity, uj wie co to i on by miał do tego proces że nie ma okoliczności łagodzących ( ͡º ͜ʖ͡º)
@typowyWykopekMizogin: Grał w głupie gry to dostał adekwatną nagrodę ¯\(ツ)/¯