Wpis z mikrobloga

✨️ Jak poradzić sobie z życiowym kryzysem?
#przegryw A, muszę to z siebie wylać, bo nie mogę już. Trzydzieści lat na karku i dalej budzę się o 12, bo matka krzyczy od rana żebym poszedł do ludzi. Tak. Jakbym miał gdzie.
Wyszedłem tylko po tigerka do żabki i oczywiście spotkałem typa z technikum co był głupszy ode mnie, a teraz podjechał jakimś audi i jeszcze z różową w środku. A ja? Ja od 6 lat "szukam siebie", czyli siedzę na wykopie i odświeżam święty tag #przegryw co 15 minut.

Najgorsze jest to, że nawet do kołchozu mnie nie chcą. Byłem ostatnio na rozmowie do magazynu. Baba pyta czy mam uprawnienia na wózek. Powiedziałem że nie, ale kiedyś dużo grałem w ETSa i ogarniam logistykę. Kiero magazynu aż parsknął śmiechem. Potem pytanie o prawo jazdy. No to mówię że nie mam, bo mnie stresuje ruch uliczny i ludzie. Cisza jak na pogrzebie.

Wracam autobusem, jakiś sebix w dresie gada przez telefon że bierze kredyt na mieszkanie. JA PIERDZIELE. Typ w dresikach ma mieszkanie, a ja dalej pokój z meblościanką po dziadku i materacem co skrzypi jakby się miało zaraz rozpaść.

Stary dzisiaj znowu powiedział, że za jego czasów to człowiek brał łopatę i robił. No super kuźwa, tylko ja nawet łopaty dobrze nie umiem trzymać, bo po 5 minutach mnie ręce bolą. Genetyczny odpad po prostu.

Czasami serio myślę, że jestem NPCem stworzonym tylko po to, żeby inni mogli się poczuć lepiej patrząc na moje życie.
Zdechnę zdziczały jak ten stary kawaler w bloku komunalnym naprzeciwko.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach