Aktywne Wpisy

WideOpenShut +23

adam-yxz +5
#krakow #referendum
Piękne będzie zesrańsko w niedzielę tych wszystkich lardorow i innych bo frekwencja na 100% będzie za niska ahahha
I bardzo dobrze! Murem za Panem #miszalski
Piękne będzie zesrańsko w niedzielę tych wszystkich lardorow i innych bo frekwencja na 100% będzie za niska ahahha
I bardzo dobrze! Murem za Panem #miszalski

J----e cfd w------o mnie psychicznie. Gdzie na jakimś kilku dniowym swingu można jeszcze coś zarobić to tak przy day tradingu funkcjonuje to odwrotnie względem ludzkiej psychiki - na czerwono się zamyka w myśl zasady cięcia strat, a zielone się trzyma, żeby zysk rosnął, w ten sposób 3/4 transakcji jest zamkniętych na minusie. W 5 miesięcy straciłem równowartość jednej wypłaty netto, więc mnie to nie pogrąży, ale stresowo to nie pamiętam żeby coś mnie tak w------o. J----e g---o powinno być zakazane, albo co najmniej utrudniony dostęp, a co najśmieszniejsze na xtb nie można nawet wyłączyć tych instrumentów z oferty.
#gielda
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: skill issue, git gud
A jak dorośniesz to idź do bossy . Interfejs tak brzydki jakbyś robiła zakupy przez Excela co skutecznie zniecheca do częstych zakupów
@Rudz1elec: imo webtrader w bossa wyglada o niebo lepiej niż xstation w xtb
źródło: image
PobierzNiepopularna opinia, ale dla mnie prawo powinno się zmienić w taki sposób żeby KNF mógł d-----ć szczurowi duża karę za to co teraz robi.
Zrozumiałabym wrzucenie 0.5% swojego majątku na jakiś ryzykowny zakład na lewarze (chociaż nigdy tak nie zrobię), ale przewalanie miesięcznej pensji przy niewielkich oszczędnościach na rope dla adrenaliny...
I szybko mi ta ochota na gambling przechodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
Klientów XTB dzieli się na dwie główne kategorie
- Hazardziści na CFD, którzy w większości są dawcami kapitału napędzającymi całe XTB
- Inwestorów - którzy korzystając z hojności hazardzistów mogą inwestować w spółki z 0% prowizją (XTB jest na tym stratne i pokrywa koszty z zarobku na CFD)