Aktywne Wpisy

lubie-sernik +136
Jestem już 16. dzień w #azja i nic nie wskazuje na to, żebym miał w najbliższym czasie wracać do Polski.
Przepraszam, że rzadko dodaję wpisy, ale tyle się u mnie teraz dzieje. Do tego w pracy mam naprawdę sporo do zrobienia.
W poniedziałek byłem z @Arcane89 i Jaruwan w polsko-włoskiej restauracji. Jedliśmy pierogi ruskie i z mięsem – były przepyszne. W Krakowie bardzo ciężko byłoby znaleźć tak dobre pierogi... Piliśmy też
Przepraszam, że rzadko dodaję wpisy, ale tyle się u mnie teraz dzieje. Do tego w pracy mam naprawdę sporo do zrobienia.
W poniedziałek byłem z @Arcane89 i Jaruwan w polsko-włoskiej restauracji. Jedliśmy pierogi ruskie i z mięsem – były przepyszne. W Krakowie bardzo ciężko byłoby znaleźć tak dobre pierogi... Piliśmy też
źródło: 1
Pobierz
Apiro +67
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mam 32 lata. Mam narzeczonego. Wszyscy go lubią, taki dobry chłopak. Szkoda, że od 1,5 roku nie umie zdecydować się na datę ślubu. Mówi, że chce mieć dzieci, ale na pytanie „kiedy?” jeżą mu się włosy. Od niedawna zarabiam 6000 zł na rękę, wcześniej mniej. Nie mam szalonych oszczędności, ani swojego mieszkania. Chciałabym być mamą, więcej zarabiać, mieć męża. Myślę że ani tą żona już w tym wieku nie zostanę, ani dzieci mieć nie będę, a na starość będę żreć gruz, bo nie odłożę tyle, by przeżyć. Na emeryturę nie liczę. Nic nie odziedziczyłam. Gratuluję samej sobie czarnej d--y, do której się doprowadziłam. Nie róbcie tak jak ja. #zalesie #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Odkładaj teraz
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Możesz polajkować ten post, napiszę do Ciebie na priv