@lkasz-lukaszenko: najważniejsze we kawulka mu podpowiada jako szpwc od ścierania się po korytarzach jakiejś uszelni.... Odroczenia = więcej lajtuf bożych i kabzy od kalik i lomnych
@lkasz-lukaszenko: przez ponad 5 lat gnębił i stalkował ludzi, a teraz odgrywa swoją ostatnią rolę OFIARY zorganizowanej grupy przestępczej. Nie ma większego hipokryty w uniwersum. Wytykał innym mieszkanie u mamusi, bezrobocie, donejty, znęcanie się nad najbliższymi, pijaństwo, komorników, podbieranie pieniędzy z portmonetki, kradzieże, A SAM TO ROBIŁ. Wielokrotny przestępca z wyrokami i niezapłaconymi grzywnami który twierdzi że nie ma się czego wstydzić
https://wykop.pl/wpis/86115611/kononowicz-p0wiem-wam-ze-juz-nawet-nie-chce-mi-sie#295838055
Trzeba stanąć w prawdzie i uczciwie przyznać że ukash w tym całym cyrku wyszedł najgorzej a to jeszcze nie koniec wyroków. I po co mu to było? Czy teraz trzeźwo myslac zrobiłby to wszystko jeszcze raz tak samo czy pozostał biernym widzem? No cóż... nawet mi go nie szkoda bo kto sieje wiatr zbiera burzę. #patostreamy