Aktywne Wpisy
aspk +34
Chciałem zakupić telefon na allegro a konkretnie iPhone 17e cena atrakcyjna ( ͡° ͜ʖ ͡°)aczkolwiek uprzedzony zawsze pytam się sprzedającego o numer imei i czy urządzenie nie zostało aby czasem zakupione u operatora gdyż często zdarza się, że blokują takie telefony po czasie za brak spłacania rat itp. Miły sprzedawca, odpowiada, że imei poda po zakupie xd kupiłem bo to allegro l(bezpiecznie/zwrócę itp) i pytam się ponownie o

kutang__pan +66
źródło: 1000015039
Pobierz

Tytuł:
DiabłyAutor:
Joe AbercrombieGatunek:
fantasy, science fictionOcena:
10/10Pewnie dla wielu osób będę zbyt łaskaw w swej ocenie, ale co tam. Nic ale to nic nie dało mi w ostatnich latach tyle dobrej zabawy i przyjemności. Mamy tu wszystko co trzeba w zabawnym i ironicznym dark fantasy. Postacie to jest majstersztyk, opisy walk, intrygi to mistrzostwo samo w sobie, no i tempo książki które nie daje się oderwać. Wilkołaczyca która ciągle swędzi piz... na byzkanie (musicie wybaczyc trochę cytuje) Nekromanta z narcyzmem, nieśmiertelny cyniczny super prawy rycerz i parę innych. Wykład wampira o pierogach aby uspokoić tłum to pewnie uklon tłumacza wobec polskiego czytelnika ale jest wisienka na torcie. Zapewne ktoś będzie chciał wytknąć jakieś braki, czemu nie, ale to nie do mnie z tym bo to była najlepsza rozrywka od lat. A autor obiecał jako trylogię i już chyba drugi tom jest w redakcji a James Cameron zakupił prawa ekranizacji. Więc kupujcie i czytajcie zanim popsują jakimś filmem.
#bookmeter #fantasybookmeter #sciencefictionbookmeter
źródło: 818U-uaWBuL._AC_UF1000,1000_QL80_FMwebp_
Pobierz@JonaszSynGrazyny: złoto xD ale i niestety smutna prawda
cyk do koszyka
źródło: 17786122959936054039134667336602
Pobierz