Aktywne Wpisy

maikeleleq +44

Krupier +40
Kiedyś na tym portalu czytałem, że pojechanie gdzieś na wakacje i robienie sobie żarcia samemu to wiocha, obciach, wstyd i w ogóle nie po to się jedzie na urlop żeby gotować, ale ja jakoś tak mam w dupie takie opinie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
P.S. Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że polskie morze jest droższe niż zagranica to chyba pęknę tym razem nie z przejedzenia, a ze
P.S. Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że polskie morze jest droższe niż zagranica to chyba pęknę tym razem nie z przejedzenia, a ze
źródło: 1000006133
Pobierz

źródło: krach
PobierzZabawne to jest bo tutaj przez ostatnie dni ludzie skakali z radości, klepali się po plecach, dokładali i uważali się za mistrzów giełdy.
I przez te 3 dni tak było. Ale tez od 3 dni mi na opcjach wskaźniki wyją, że rynek jest niestabilny i może w każdej chwili runać.
No i zabawne jest to, że jak jedni tańczą to drudzy ledwo stoją i na odwrót. Dziś dealerzy odetchneli na opcjach,
Póki co to bardziej ciekawy był rajd w górę niż to co się dzieje w dół. Natomiast zobaczymy jak to dalej pójdzie. Jeszcze wyniki Nvidi mają byc w przyszłym tygodniu, ciekawe jak to